Dry Shampoo - unicul sampon care reda aspectul curat al parului fara clatire

De cate ori nu am fost nevoite sa aratam perfect intr-un timp foarte scurt?  De cate ori nu ne-am dorit  un produs de styling care sa faca minuni in cateva secunde ?

Pentru ca timpul este mai pretios ca oricand, label.m Dry Shampoo este solutia rapida de care avem nevoie!

Dry Shampoo este un produs multifunctional accesibil tuturor persoanelor grabite ce vor sa extinda timpul dintre spalari, pastrandu-si astfel un look proaspat si natural mai mult timp.Formulat din amidon de orez, elimina  sebumul si rezidurile din par, improspatandu-l instantaneu fara a folosi o picatura de apa.
Confera volum, prospetime si o senzatie de catifea asupra parului.

Dry Shampoo rezolva si problema  tipului de par cu tendinta de ingrasare. Persoanele  care se confrunta cu aceasta problema stiu ca spalarile prea dese determina glandele sebacee sa produca o cantitate de sebum mai mare, iar datorita instrumentelor de coafat, firul de par este deteriorat. Iar daca ne gandim ca femeia moderna este foarte ocupata si are nevoie sa arate impecabil intr-un timp foarte scurt, Dry Shampoo devine indispensabil intrucat reda aspectul curat al parului fara clatire, doar cu o singura pulverizare!

Specialistii label.m recomanda ca inainte de realizarea coafurii sa utilizati samponul uscat de la o distanta de 20 de cm la nivelul radacinii, obtinand astfel textura ideala pentru aranjarea parului.
Dry Shampoo este instrumentul perfect pentru a dobandi oriunde si oricand un par plin de volum care sa arate ca proaspat spalat in cateva secunde.

Profitati de aceasta inovatie in hairstyling si achizitionati acest sampon revolutionar de pe site-ul de produse cosmetice profesionale www.luxbeauty.ro! Pret: intre 56 ron, pret redus 44,8 ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Giulia pe 19 Apr 2011, 15:05
    Super produs

    Eu l-as numi produsul anului. De cand l-am descoperit numai lipseste din geanta mea. De fiecare data cand vreau sa parul meu sa arate curat si proaspat, pulverizez putin si gata. Cine a zis ca numai exista magie?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod