Designerul Maria Simion se intretine cu Terapia Vampir

Designerul Maria Simion s-a pozat in cabinetul medicului estetician in timp ce era supusa Terapiei Vampir, una dintre cele mai eficiente tehnici anti-imbatranire.
Designerul Maria Simion s-a pozat in cabinetul medicului estetician in timp ce era supusa Terapiei Vampir, una dintre cele mai eficiente tehnici anti-imbatranire.

"Dragele mele, astazi am incercat si eu terapia de hidratare a tenului cu toxoplasma (asa numita Vampir)! Multumesc dr. Florin Juravle un profesionist pe care-l recomand cu drag!", a scris designerul langa poza pe care a postat-o pe pagina personala de Facebook.

"Nu este dureroasa, simti mici ciupituri la nivelul fetei. Epitalul doare mult mai rau", a afirmat Maria Simion, care este si moderatorul emisiunii "Wonder Life", de la Antena Stars.

"Tratamentul cu plasma imbogatita, este de fapt numele medical al acestei terapii, si este folosit de mult timp in medicina, insa de curand s-a descoperit ca este eficient si in cosmetica.
El consta in recoltarea unei cantitati de sange de la pacient, sange care apoi prelucrat pana la obtinerea plasmei. Aceasta este injectata in piele, fortand-o sa devina mai ferma, mai elastica. Rezultatele se vad dupa doua sau trei saptamani de la primul tratament, insa acesta trebuie repetat", explica chirurgul plastician, dr. Florin Juravle.

 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Patrascu Angelica pe 11 Mai 2014, 18:33
    tratament antiimbatranire

    -numele spitalului unde lucreaza domnul doctor si o idee aproximativa pentru preturile tratamentelor faciale....pentru ca doresc sa fac si eu cateva tratamente pentru ridurile de pe fata . - la cat timp se repeta ? - daca au efecte adverse..sau efecte secundare....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod