Descoperă îngrijirea despre care nu vorbim cu gama NIVEA intimo Natural!

Fetelor, haideţi să vorbim! Haideţi să vorbim despre acea îngrijire despre care ne-am obişnuit să nu vorbim. A sosit momentul discuţiilor despre igiena intimă!
Fetelor, haideţi să vorbim! Haideţi să vorbim despre acea îngrijire despre care ne-am obişnuit să nu vorbim. A sosit momentul discuţiilor despre igiena intimă!

Suntem moderne, suntem preocupate de propria persoană şi oferim o atenţie specială îngrijirii. În cel mai firesc mod posibil, îngrijirea de bază a corpului este de nelipsit, însă zona intimă are nevoie de un tip special de atenţie.

De ce? Pentru simplul fapt că această zonă are un pH diferit faţă de restul corpului.
În timp ce pielea noastră are un pH cu valoare de 5,5, pH-ul zonei intime are o valoare de 4,6, deci este mai acid. Acest lucru este datorat lactobacililor, bacterii microscopice care se comportă ca o barieră naturală împotriva altor bacteriilor care pot cauza dereglări vaginale.

Gelurile de duş sau săpunurile obişnuite au un pH mai ridicat, specific restului corpului şi deci pot dăuna echilibrului de la nivelul zonei intime. Având în componenţă Acid lactic şi Extract de muşeţel, gama NIVEA intimo Natural te ajută să menţii în armonie echilibrul zonei tale intime, oferindu-i îngrijirea de care are nevoie.
Fără roşeaţă, fără iritaţii, fără probleme!

Loţiune de curăţare NIVEA intimo Natural

Cu acid lactic şi extract natural de muşeţel, loţiunea de curăţare oferă zonei intime o îngrijire delicată şi foarte eficientă, având în acelaşi timp proprietăţi de calmare a iritaţiilor.

pH 4,6, fără alcool; preţ: 16,07 lei

Şerveţele umede NIVEA intimo Natural

Cu acid lactic şi extract natural de muşeţel, produsul oferă zonei intime o îngrijire delicată şi foarte eficientă, indiferent unde te afli.
Datorită extractului de muşeţel din compoziţie, şerveţelele umede ajută la calmarea iritaţiilor.

pH 4,6, fără alcool; preţ: 8,85 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod