Descopera arta machiajului profesional cu PAESE

In alegerea produselor de infrumusetare exista trei reguli ce trebuie urmate: imbinarea armonioasa a principiilor esteticii, protejarea sanatatii tenului si respectarea diversitatii trasaturilor fiecaruia. Aceasta este chiar filosofia brand-ului Paese, ce ofera produse profesionale de make-up. Distribuit de catre Beauty One, Paese se remarca prin inovatie, eleganta si ingredientele hidratante continute.

Diversitatea este o conditie de baza a acestei game, prin urmare, produsele sunt create pentru fiecare tip de ten in parte, oferind o varietate de texturi.
De la fonduri de ten, pudre, farduri, eyelinere, rujuri si pana la tratamente si lacuri de unghii, Paese mizeaza pe efectul “wow” al unui machiaj de lux – fara parabeni, ce ofera un zambet fiecarei femei care se priveste in oglinda.

Printre atuurile Paese se numara ingredientele atent selectionate, precum uleiul de argan, cocos, bambus, orez si multe altele, dar si un complex de vitamine ce ilumineaza in mod natural pielea, diminuand semnele de oboseala. Astfel, ritualul de machiaj este combinat cu unul de tratament, avand multiple actiuni: antirid, anticearcan si de hidratare.
Aflat in permanenta in trend cu ultimele noutati din lumea fashion, Paese reuseste sa aduca o paleta extinsa de culori pentru realizarea unui make-up desavarsit, in timp ce tripla pigmentare a fardurilor asigura culori intense.
Designul minimalist si luxuriant completeaza conceptul Paese, propulsandu-l in cele mai exclusiviste locatii din lume. Durabilitatea machiajului si intensitatea sa joaca un rol important, alaturi de stralucirea oferita de ingredientele naturale.  

Descopera toate aceste beneficii ale gamei profesionale de make-up Paese pe site-ul www.LuxBeauty.ro si  http://www.luxbeauty.ro/cautare?orderby=position&orderway=desc&search_query=paese&submit_search=
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod