Day Spa te invita la shopping de... frumusete

Primavara iti schimbi de obicei garderoba, dar ce-ai spune ca anul acesta sa-ti schimbi si silueta? Si daca perioada de reduceri in magazine s-a terminat...
Primavara iti schimbi de obicei garderoba, dar ce-ai spune ca anul acesta sa-ti schimbi si silueta? Si daca perioada de reduceri in magazine s-a terminat de mult, la Day Spa continua in forta. In aprilie, ai 40% reducere la orice abonament. Iar reducerea este dublata de bonusuri de fidelitate, oferte pentru studente si multe altele.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si vino la Day Spa sa te rasfeti si sa iti recapeti formele armonioase, fermitatea pielii si a musculaturii, dar si tonusul general
.

Ca intr-un magazin cu haine cat vezi cu ochii, si aici ai de ales intre foarte multe terapii: electrostimulare; masaj de relaxare; masaj anticelulitic; masaj terapeutic; masaj de fermitate; reflexoterapie; multiterapie vacuum; vinoterapie; tratament soc de slabire; impachetari cu ciocolata, cu ceai verde, cu miere si colagen, cu scortisoara, cu parafina rece, cu alge marine; dar si epilat, pensat si tratamente faciale.
 

Dar avantajul este ca la Day Spa nu te pierzi printre oferte, ci ai propriul tau "consultant de imagine" care iti va alcatui combinatia cea mai potrivita pentru tine.

Pentru perioada de dupa Paste, noi iti recomandam un tratament cu rol in detoxifiere. Ce-ar fi sa incerci TRATAMENTUL INTENSIV DE DETOXIFIERE SI ANTICELULITIC CU ALGE SI SARURI MARINE?

Despre beneficiile algelor si aplicatiile acestora in cosmetica s-a vorbit mult si s-a demonstrat inca si mai mult. Increderea in produsele si tratamentele pe baza de alge este pe deplin justificata.


Impachetarile cu alge si saruri marine efectuate in cadrul centrului Day Spa realizeaza o detoxifiere intensiva a organismului, stimuland metabolismul celular si astfel eliminand celulita. Grasimile sunt dizolvate si transportate apoi prin fluxul sangvin pentru a fi eliminate. Algele au si un important rol anti-oxidant, de remineralizare si revitalizare a organismului si relaxare a musculaturii. Urmand tratamentul intensiv de detoxifiere si anticelulitic cu alge si saruri marine, se obtin rezultate remarcabile: slabim frumos si obtinem un corp suplu si sanatos, piele elastica, hranita, revitalizata si hidratata.


Si nu-ti face griji in privinta pretului. Daca alegi un abonament de 10 sedinte pe doua zone, in aprilie platesti doar 351 lei. Iar pentru un abonament pe 3 zone (full-body wrap) vei plati doar 405 lei.

Fa-ti acum o programare!
Day Spa - Centru de Slabire si Estetica Faciala si Corporala
Program: L-V: 8-21, S: 8-15
Contact Day Spa:
Bd. Decebal, nr.14, bl. S6, sc.3, et.2, ap.50, sector 3
Tel: 021.326.31.83 / 0723 512. 919
Email: programari@dayspa.ro
www.dayspa.ro

TRATAMENT INTENSIV DE DETOXIFIERE SI ANTICELULITIC CU ALGE SI SARURI MARINE
  • Durata sedintei: 45 min
  • Pret abonament 10 sedinte slabire localizata: 351 lei
  • Pret abonament 10 sedinte full body: 405 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod