Daruieste momente de neuitat, cu NIVEA

Sarbatorile de iarna aduc nu doar caldura in suflete, ci si bucuria de a impartasi toate momentele frumoase cu cei dragi. Gesturile de zi cu zi capata o alta semnificatie, atmosfera e din ce in ce mai luminoasa, toti se aduna in jurul bradului, iar bucuria de a trai fiecare clipa este intrecuta doar de bucuria de a oferi cadouri in care fiecare pune mult suflet.
Sarbatorile de iarna aduc nu doar caldura in suflete, ci si bucuria de a impartasi toate momentele frumoase cu cei dragi. Gesturile de zi cu zi capata o alta semnificatie, atmosfera e din ce in ce mai luminoasa, toti se aduna in jurul bradului, iar bucuria de a trai fiecare clipa este intrecuta doar de bucuria de a oferi cadouri in care fiecare pune mult suflet. NIVEA intelege perfect ceea ce-ti doresti pentru cei dragi de sarbatori, si de aceea, iti propune cadouri speciale in care a pus toata dragostea si priceperea pentru o piele frumoasa si sanatoasa, din cap pana in picioare.  Femeilor apropiate tie, care au stiut intotdeauna ce isi doresc, ofera-le in dar un zambet lipsit de riduri cu ajutorul pachetului NIVEA Visage Q10 Plus.
Produsele din aceasta gama contin coenzima Q10, o coenzima proprie pielii care reprezinta secretul tineretii tenului, avand un rol dublu, atat antioxidant, cat si energizant. Astfel, acest cadou previne si reduce ridurile, intr-un mod cu adevarat eficient.

Setul contine: crema antirid de zi NIVEA Visage Q10 Plus - avand actiune antirid datorita coenzimei Q10, alaturi de sistem de filtrare UVA si FPS 15, crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus previne formarea ridurilor noi, reduce ridurile deja existente, in acelasi timp luptand impotriva efectelor daunatoare ale razelor solare.
Avand si vitamina E, crema este recomandata tuturor tipurilor de piele; si  CADOU, crema de ochi antirid NIVEA Visage Q10 Plus - protejeaza pielea din jurul ochilor de imbatranirea datorata expunerii la soare - prin filtrele UVA/UVB, reduce cearcanele si are o textura usoara, fara parfum, fiind absorbita rapid in piele si catifeland-o in mod vizibil. Pret recomandat: 45,12 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod