Curs de make-up professional

Soția lui Constantin Cotimanis, Florina Mărcuță, make-up artistul evenimentelor FashionTV, și echipa ei te invită să descoperi tainele machiajului profesionist la cursurile intensive de inițiere și perfecționare susținute la BRAȘOV.

Cursurile de la Brașov au loc în perioada  9 -11 mai 2016 la Hotel Cubix și durează 8 ore pe zi, de luni până miercuri, între orele 10.00 și 19.00. Taxa de participare: 350 de euro. Cu o experiență de peste de peste 15 ani în domeniul esteticii aplicate, studii de specialitate la cele mai prestigioase școlii de make-up din lume, participări la unele din cele mai importante evenimente de modă din România, cât și din străinătate, premii și diplome, colaborări în nenumărate proiecte de teatru, film și TV, Florina Mărcuță și-a propus să creeze performanță la școala de make-up pe care a înființat-o și o conduce din 2007.

Cotimanis Show Professional Make-up School este acreditată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.
Module complexe - lumini, umbre, culoare, tehnici de înfrumusețare - produse profesionale de cea mai înaltă calitate marca SHOW Make-up by Fabio de Stefano - doar câteva din avantajele unui curs intensiv de 3 zile. Cursurile se adresează atât celor care vor să se inițieze, cât și celor care vor să se perfecționeze în arta machiajului profesionist. Mai multe detalii și programa de curs pe site-ul www.cotimanisshow.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod