Cum reparăm pielea și părul afectate de soare și apa mării?

Tenul, pielea corpului și părul au de suferit în fiecare vară din pricina expunerii la soare și a contactului cu apa sărată a mării ori cu cea plină de clor din piscină. Aproape de fiecare dată, după vacanță, observăm că părul este uscat și degradat, casant, culoarea și-a pierdut din intensitate, tenul este uscat, neuniform, chiar cu pete pigmentare, iar pielea corpului uscată, cu senzația că ne strânge.

Avem astfel nevoie de o îngrijire intensivă folosind produse de calitate, cu concentrație mare de ingredienți activi.
12 produse profesionale ale unor mari branduri internaționale, distribuite de Top Line România, ne vor ajuta să tratăm efectele nedorite.

Pentru exfoliere

Exfoliant Babor Gentle Peeling 50ml - un exfoliant facial delicat ce conține ANTI-OX Complex și apă extrasă din mere. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Lasă pielea curată și hidratată, îmbunătățind astfel capacitatea de a absorbi produsele aplicate ulterior. Granulele naturale pentru exfoliere sunt modalitatea ideală de a îndepărta ușor pielea moartă. Preț: 147 Lei (www.toplineshop.ro)

Pentru hidratarea tenului uscat

Cremă Academie Dermacte Hydratante pentru tenul uscat 50ml - cremă hidratanta, ce restabilește și menține echilibrul hidrolipidic al tenului deshidratat.

Conține ceramide de origine vegetală. Se aplică dimineața pe fața curată.
Preț: 370 Lei (www.toplineshop.ro)

Cremă Guinot Hydra Summum intensiv hidratantă 50ml - Cremă intensiv hidratantă, pentru toate tipurile de ten. Formula sa avansată intensifică sistemul natural de hidratare a pielii, întărind bariera naturală de hidratare și îmbunătățind distribuția apei la nivel celular. Preț: 526 Lei (www.toplineshop.ro)

Pentru eliminarea petelor pigmentare

Corector Guinot Newhite Concentre Anti-Taches anti-pete 15ml - tratament localizat împotriva petelor, de 14 zile.
Combate hiperpigmentația. Reduce aspectul și intensitatea petelor pigmentare.Uniformizează pigmentația tenul. Se aplică dimineața și seara pe zona cu imperfecțiuni peste crema de zi. Preț: 185 Lei (reducere de la 264 Lei – www.toplineshop.ro)

Crema Guinot Newhite Eclaircissante de noapte anti-pete 50ml - cremă de noapte, care prelungește efectele de luminozitate ale Cremei Jour Eclaircissante SPF 30, previne apariția noilor pete maro și conferă luminozitate. Atenuează progresiv petele pigmentare, uniformizează culoarea tenului lăsându-l clar și radios, încetinește sinteza de melanină. Întreg programul Newhite are ca ingredienți MELANOXYL și VITAMINA C.
Melanoxyl-ul a încetinește producerea de melanină foto-indusă și reduce prezența inițialăa melaninei în piele. VITAMINA C minimalizează sinteza de melanină, redă luminozitate tenului, acționeaza împotriva radicalilor liberi, protejează tenul și țesutul cutanat, stimulează sinteza colagenului, regenerând țesutul. Astfel tenul va deveni mult mai luminos și radiant prin eliminarea celulelor moarte. Preț: 407 Lei (www.toplineshop.ro)

Soluții antirid și fermitate

Cremă Babor Reversive Eye anti-îmbătrânire pentru ochi 15ml - cremă anti-ageing pentru conturul ochilor, ușor de absorbit, pentru luminozitate și netezire. Ingredienții activi dau timpul înapoi și rescriu partial istoria tenului tău.
Preț: 667 Lei (www.toplineshop.ro)

Cremă Academie Dermacte Global anti-îmbătrânire 50ml -Cremă anti-aging cu calciu. Are proprietăți de regenerare.

Pentru părul uscat și degradat


Ser de păr Goldwell Elixir Oil pentru părul uscat 100ml - Tratament, ulei Elixir pentru reparare intensă, pentrua obține un păr stălucitor și mătăsos. Se aplică pe părul proaspăt spălat sau, la nevoie, ca refresh. Preț: 116 Lei (www.toplineshop.ro)

Mască de păr Vitality's Intense Nutriactive pentru hidratare 450 ml - Hrănește în profunzime fără să încarce părul.
Oferă o extraordinară strălucire, părul beneficiind de un efect satinat. Preț: 107 Lei (www.toplineshop.ro)

Îngrijirea pielii corpului


Exfoliant pentru corp Moroccanoil Body Buff 180ml - Inspirat de țărmurile Mediteranei, exfoliantul pentru corp Fragrance Originale Moroccanoil® este un scrub pentru a obține un corp revitalizant. Este fabricat din nisip exfoliant, pulberi de sâmburi de caisă și de măslină, care îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii. Uleiul de argan, combinat cu uleiuri de șofranel și susan și un amestec de unt de shea și de cacao, reînnoiește pielea și îi conferă hidratare de lungă durată. Parfumat delicat cu parfumul reprezentativ Moroccanoil. Fără parabeni.
Preț: 179 lei (reducere de la 358 lei - www.toplineshop.ro)

Tratament Moroccanoil Intens Hidratant Body 100ml - Tratamentul este infuzat cu aroma dulce bogată a lavandei de miere. Oferă o experiență incredibilă de netezire și calmare a pielii. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanti și plante revitalizante, acest tratament pentru piele hidratant, luxos, transformă chiar și cea mai uscată piele într-o piele extrem de placută la atingere. De asemenea, poate fuziona, pentru a-l folosi ca ulei de masaj calmant, pentru a transforma și hrăni și pentru a fi adaugat la baie, pentru o un efect hidratant.
Parfumat delicat cu un parfum de lavandă și miere. Fără parabeni. Preț: 270 Lei (www.toplineshop.ro)

Ser Guinot Longue Vie Decollete pentru zona decolteului 50ml-  Formulă avansată, care contribuie la umplerea liniilor fine din zona decolteului și oferă acestuia fermitate. Se aplică dimineața si/sau seara pe pielea curată, prin mișcări circulare de masaj. Preț: 302 Lei (www.toplineshop.ro)

Top Line România este lider furnizor de produse și servicii profesionale în industria de frumusețe și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Gelish, Morgan Taylor, Joico, TiGi, Goldwell, Kevin.Murphy, Vitality’s,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusetare și clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE. 



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod