Cum iti detoxifiezi pielea?

In multe culturi si civilizatii, corpul uman este asemenea unui temple. Misiunea principala? Sa il mentinem intr-o stare optima de sanatate.
Corpul nostru este magic, incredibil, insa din can in cand are nevoie de ajutor. Si noi suntem cei care putem sa i-l oferim. Cum? Prin masuri care sa stopeze procesul de imbatranire si acumularea de toxine in celulele grase si in membranele celulare.

“Daca vom invata sa accesam capacitatea naturala de refacere a organismului, reusim, de fapt, sa incetinim procesul de imbatranire celulara. Si sunt multe cai prin care putem atinge la aceasta performanta.”, ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.

Una dintre solutii este detoxifierea.
Mai exact, procesul de eliberare a toxinelor acumulate in organism. Ea ajuta la vindecarea sau ameliorarea unei game foarte largi de probleme de sanatate. De fapt, este un proces natural pe care organismul nostru il realizeaza oricum, dar din cauza mai multor factori externi sau procese interne, organismul nu mai reuseste sa indeplineasca aceasta functie cu succes.

Si aici trebuie sa intervenim noi, oferindu-i ajutor.

Primul pas:  detoxifierea pielii.  O terapie complexa, menita sa indeparteze toxinele. Cum poate fi realizata?

Periajul uscat al pielii

Putem apela la periajul uscat al pielii, pentru ca stimuleaza foarte bine circulatia si sistemul limfatic.  Cand? In fiecare dimineata, inainte sa facem dus.
Incepi de la degetele de la picioare si ajungi cu miscari circulare pana la gat. Foloseste o perie naturala sau o manusa de loofa.

Dusuri alternative cald/rece

Dupa ce termini periajul uscat, ar fi indicat sa apelezi la dusurile alternative cu apa rece/calda. Aceasta tehnica iti va inviora organismul, stimuland circulatia sangvina. Alterneaza acest ciclu de 3-4 ori, nu mai mult de cateva secunde pentru fiecare procedeu.

Bai detoxifiante

Baile detoxifiante sunt bune pentru sanatatea pielii. Ele reprezinta unele din cele mai vechi tratamente de detoxifiere a pielii.
O baie calda influenteaza intr-un mod natural fluxul sangvin, facandu-ti pielea mai luminoasa.

Cel mai indicat moment al zilei pentru baile de acest gen este seara inainte de culcare. Adauga in cada o ceasca de bicarbonat de sodiu si 2 cesti de sare de mare Plus cateva picaturi de uleiuri esentiale. Si uite asa, vei avea o piele fara impuritati. Unde mai pui ca te vei simti super.

Tratamente profesioniste de detoxifiere

O alta alternativa ar fi sa apelam la tratamentele profesioniste de detoxifiere a organismului in cadrul unui salon/Spa.
Aici putem apela la impachetari cu namol marin care are un efect puternic de oxigenare a tesutului. O exfoliere profesionista la salon face ca pielea sa respire, porii vor fi curatati si procesul de regenerare celulara stimulat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod