Cum ingrijim pielea de pe sani

Sanii sunt simbolul si marca feminitatii. Sunt semnul maturitatii si un instrument de seductie, dar in acelasi timp si un vesnic motiv de nemultumire al femeilor atunci cand vine vorba aspectul lor.
Sanii au nevoie de atentie sporita, iar ingrijirea lor trebuie sa fie o rutina zilnica, integrata in stilul de viata chiar de la o varsta frageda. Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania, ne spune care este ritualul zilnic de ingrijire a sanilor.

Cel mai important lucru cand vine vorba de ingrijirea sanilor este sa aplicam o data pe saptamana un gomaj delicat. Multe femei uita sau evita intentionat sa aplice produse cosmetice pe sani, deoarece cred ca zona este una vulnerabila. Acest lucru este insa gresit.
Un exfoliant delicat aplicat prin auto-masaj va face ca pielea sa respire si va imbunatati circulatia sangelui in aceasta zona, care are de suferit si din cauza purtarii de lenjerie.

Un al doilea aspect il reprezinta aplicarea unei creme hidratante sau destinata fermitatii bustului. Poate parea un gest neinsemnat, dar beneficiile nu vor intarzia sa apara. Crema pentru bust ar trebui sa fie un produs special pentru aceasta zona, cu ingrediente  care sa ne ofere fermitate si compactare a celulelor de colagen si in acelasi timp o hidratare foarte buna a pielii.

Include in ritualul tau si masajul executat sub dus.
Miscarile trebuie sa fie circulare in ambele sensuri ale acelor de ceasornic, in timp ce intreg sanul este sustinut bine in mana peste muschiul pectoral. Aceste miscari vor imbunatati circulatia sanguina, vor ajuta la drenajul limfatic si vor mentine pielea sanilor sanatoasa si frumoasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod