Cosmetic Plant relansează gama Q10 + ceai verde într-o formulă complet nouă și modernă

Cosmetic Plant, unul dintre cei mai cunoscuţi producători autohtoni de cosmetice, relansează gama Q10 + ceai verde într-o formulă complet nouă și îmbogățită cu un complex mineral energizant .
Potrivit afirmaţiilor sale, relansarea gamei Q10 + ceai verde înseamnă mult mai mult decât un ambalaj îmbunătățit. Este vorba, de fapt, de o formulă complet nouă destinată femeilor active și moderne, cu ten normal / mixt, ce au vârsta cuprinsă între 30 – 55+ ani şi care cunosc importanța îngrijirii tenului și pielii. Produsele nu conțin parabeni și coloranți, ci ingrediente de origine naturală în proporție de peste 85%, într-o formulă îmbogățită cu un complex mineral energizant ce cuprinde un amestec ce are în compoziție Ca, Mg, Cu și Zn.   

Complexul mineral energizant previne apariția ridurilor

Complexul mineral energizant furnizează pielii mineralele și electroliții necesari pentru stimularea funcționării mitocondriei, uzina energetică a celulei.
De asemenea, îmbunătățește oxigenarea și metabolismul celular, limitând în același timp producția radicalilor liberi. În plus, previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului din dermă, menținând astfel integritatea matricei extracelulare și prevenind apariția ridurilor.

Conform declarațiilor acesteia, complexul mineral energizant vine să completeze formula ce are în compoziție binecunoscuta coenzimă Q10, o substanţă prezentă în toate celulele organismului, deosebit de eficace împotriva radicalilor liberi şi care previne degradarea colagenului și ceaiul verde, un puternic antioxidant, energizant şi curativ.  Împreună cu uleiul de sâmburi de struguri, cel de germeni de grâu și vitaminele A și E, coenzima Q10 și ceaiul verde constituie un complex bio activ, al cărui rol este regenerarea în profunzime a pielii.
 

Noua gamă Q10 + ceai verde îmbogațită cu un complex mineral energizant conține șapte produse necesare îngrijirii tenului și corpului: cremă antirid de zi și de noapte, cremă contur ochi, lapte demachiant, loțiune tonică, lapte pentru corp și cremă pentru mâini.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod