Colectia de Craciun de la Yves Rocher: portocala, vanilie si mar delicios

Portocala confiata & scortisoara -  O colecţie cu note distinse, delicioase, pentru a vă transpune instantaneu în ambianţa de Crăciun.  Bucuraţi-vă de aroma delicată a gelului de duş nectar cu aromă de Portocală confiată & Scorţişoară, apoi prelungiţi notele parfumul cu laptele de corp cu textură fină, sidefată. Formula sa delicată, îmbogăţită cu ulei de Migdale dulce şi apă de Albăstrele Bio oferă pielii parfum delicios şi un aspect sidefat sublim.

Portocala confiata & migdala -  O colecţie cu arome dulci-acrișoare şi delicate.Gel de dus gomant - Îmbogăţit cu apă de Albăstrele Bio, pudră din sâmburi de Caisă şi din nucă de Cocos 100% naturali, acest gel de duş cu parfum subtil de Portocală Confiată & Migdală oferă pielii gomaj delicat şi parfum discret.

Vanilie -  O aromă delicioasă, plină de savoare.
Ulei parfumat pentru baie  -  Un moment de relaxare cu acest ulei parfumat pentru baie, cu aromă de Vanilie. Formula sa se transformă sub duş într-un voal parfumat cu aromă delicioasă, oferind pielii atingere mătăsoasă plină de savoare

Mar delicios -  Aroma fructată a mărului delicios, accentuată de notele dulci, vanilate, subtile. Crema delicata pentru corp -  Îmbogăţită cu unt de karité bio şi uleiuri din migdală dulce şi avocado, această cremă delicată pentru corp oferă pielii catifelare şi parfum discret, cu aromă de măr delicios, îmbinată cu note dulci, vanilate, subtile.
Pret 34,9 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod