CLEAR Volume Maxx

Întâlniri, ședințe, drumuri prin oraș, ore interminabile în fața calculatorului, shopping cu prietenele și cina cu iubitul. Daca așa arată o zi normală din viața ta, cu siguranță ai nevoie de un aliat care să-ți mențină părul plin de volum, pe tot parcursul zilei.

Pentru că îți dorești un păr plin de volum pe întreaga durată a zilei și o coafură potrivită pentru orice împrejurare, îți propunem câteva modalități simple de a-ți aranja părul, indiferent de ocazie:

  • Dacă se anunță o zi plină, o împletitură simplă îți va oferi o alură extrem de elegantă și chic în același timp.
    Cu siguranță vei avea o zi plină de complimente și multă bună dispoziție!
  • Pentru zilele călduroase de vară, părul prins va da o notă de lejeritate ținutei tale. Părul prins într-o coadă simplă se potrivește oricărei persoane care are părul mediu sau lung.
  • Accesoriile pentru păr sunt în trend anul acesta. Poartă cu încredere bentițe colorate, cu flori, fluturi, din organza, fetru sau dantelă. Ai garanția că nu vei trece neobservată.

Mai mult, pentru un păr plin de volum pe durata întregii zile îți recomandăm CLEAR Volume Maxx. Șamponul CLEAR Volume Maxx te ajută să ai un păr frumos fără compromisuri: zero mătreață și mai mult volum încă de la prima spălare.
Mai mult decât atât, beneficiind de complexul Nutrium 10, cu șampoanele CLEAR, te bucuri de unica formulă cu nutrienți benefici care pătrund în profunzime, hrănind și îngrijind pielea capului.

CLEAR te ajută să te bucuri de un păr strălucitor și sănătos, dar și de o coafură elegantă și ușor de realizat pe durata întregii zile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod