Cinci recomandări pentru rutina corectă de îngrijire a părului

Stilista Corina Cristea, membră în echipa Londa New Talent ne ofera 5 recomandări pentru o rutină corectă de îngrijire a părului primăvara. Iata care sunt acestea:

1. Refresh de lungime -  Indiferent de anotimp, părul tău are nevoie de îngrijire. Primăvara, e nevoie să îți împrospătezi tunsoarea. De ce? E simplu! Vremea rece deshidratează vârfurile, care cer o îngrijire intensivă.

2. Tratament intensiv - Dacă visezi la un plus de strălucire, ia în calcul un tratament în salon: Revive It, Glaze it, Vitalize It și Rescue It.



3. Ulei de păr pentru ultra îngrijire - "Un must have pentru îngrijirea de acasă a părului este uleiul cu formula ușoară Velvet Oil. Acesta conține vitamina E și ulei de argan".

4. Fără apă fierbinte - "Nu uita: părul nu se spală niciodată cu apă fierbinte, iar atunci când îl coafezi, respecți aceeași regulă. Fără temperaturi foarte înalte! Asta dacă vrei să nu îți deteriorezi cuticula și să îți deshidratezi părul".

5. Tuns regulat - "Dacă vrei un păr cât mai sănătos, trebuie să te tunzi în mod regulat, să apelezi la tratamente, să aplici produse cu protecție termică pe păr de fiecare dată când te coafezi cu echipamente cu aport termic.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod