Cel de-al cincilea premiu internațional pentru Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist

Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist, câștigă cel de-al cincilea mare premiu internațional de coafură în cadrul concursului OMC Stylist Award 2019 Ladies Trend Cut!

Consacrat drept unul dintre cei mai buni coloriști ai lumii și cel mai premiat hairstylist din România, Lucian Busuioc mărturisește că este mândru să reprezinte și să câștige pentru România un nou premiu important în industria internațională de hairstyling.

”Mulțumesc tururor celor care au fost implicați în acest proiect și au transformat în realitate acest vis! Dintre sute de participanti care au aplicat  la acest concurs, juriul alege  un top al celor 5 finaliști, apoi locul 1!

Colecția pe care Lucian Busuioc a realizat-o pentru această competiție internațională se numește ZAHA. Sursa sa de inspirație? Celebrul arhitect Zaha Hadid și stilul său futurist și vizionar. În acest context, Lucian Busuioc a creat un întreg concept creativ, focusat pe fuziunea dintre tunsoare și culoare, imixtiunea lor într-un stil nou și modern, dar si completarea acestora cu outfitul modern si arhitectural. Acest tip de tunsoare este adresat tuturor pesoanelor care sunt în cāutare de nou, care vor sā fie trendsetter înainte ca aceastā tunsoare sā devinā la modā.



Lucian Busuioc este un caștigător. Primul său mare succes de talie internațională a fost în 2012, când Lucian Busuioc a primit premiul publicului - People’s Choice Award și medalia de argint la secțiunea Color din cadrul Wella International Trend Vision Award.
Tot în 2012, acesta este finalistul și medaliatul concursului SP MEN Style Code Competition, pentru ca în, 2017, acesta să câștige Visionary Award în cadrul Alternative Hair Show la Londra, la secțiunea Cut & Color. Premiul de anul acesta este cel de-a cincea recunoaștere internațională de prestigiu pe care o primește marele stilist român, Lucian Busuioc.



”Câștigarea unui premiu internațional este o confirmare că ești bun în ceea ce faci și, mai ales că ești la curent cu trendurile. Pentru mine, această nouă competiție reprezintă o nouă provocare pe care am îndeplinit-o cu succes. Fiecare premiu pe care îl caștigi are avantajele sale, însă un concurs internațional este ceva care atârnă mult mai mult pe cântar. Este o împlinire personală, care contează foarte mult la nivel profesional, unde ești mult mai apreciat ca trainer, deoarece continui să muncești, să evoluezi, să îți menții un loc sus plasat.

De mai bine de 17 ani, Lucian Busuioc oferă excelență în hairstyling. Pe el, îl poți găsi la  Artist Salon & Academy, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 42 A. Aici, te poți bucura de atenție, grijă la detalii, pasiune pentru frumos, profesionalism, și cele mai bune produse de îngrijire și styling disponibile pe piață.
 
Azi, mai mult decât oricând, Lucian Busuioc este unul dintre cel mai reputați ambasador Wella Professionals în România și în lume.

www.artistsalonaacademy.ro
#wellahair
#artistsalonacademybucharest

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod