Ce coafuri de mireasa se poarta in 2017

In anul 2017 viitoarele mirese au de ales intre coafurile lejere ori usor stilizate si cele elaborate si extravagante. Celebrul hairstylist Cristi Pascu identifica cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese.
1. Coafurile naturale
“In cazul mireselor, coafurile lejere si naturale vor fi mereu la moda. In anul 2017, accentul cade mai mult ca niciodata pe naturalete. Recomand parul coafat lejer, poate putin suvitat, prins intr-o agrafa sau lasat sa cada pe umeri. Astfel de coafuri lejere se recomanda persoanelor care nu vor sa epateze sau sa exagereze in ziua nuntii”, declara Cristi Pascu.


2. Impletiturile romantice si rusesti
“Unele mirese prefera genul de coafuri romantice, intâlnit in filme precum “Lords of the Rings” sau in serialul “Game of Thrones”.
In anul 2017, aceste impletituri sunt lejere si se fac foarte usor. Este suficient sa-ti ondulezi parul pentru ca apoi sa-ti impletesti doua codite simple. Se mai poate prinde parul intr-o coada, pe care ulterior o putem largi usor pentru a da impresia de messy hair. Atunci când vorbim despre impletituri nu le putem scoate din discutie pe cele rusesti. Acestea sunt cautate de câteva sezoane bune si ramân in topul preferintelor”, continua Cristi Pascu.

3. Cutele glam
“Se poarta coafurile retro pentru mirese, inspirate din epoca de aur a Hollywood-ului.
Daca vrei sa adopti pentru ziua nuntii un look inspirat de Judy Garland, Marlene Dietrich sau Joan Crawford o poti face si nu vei da gres”, mai spune Cristi Pascu.


4. Extensii si coafuri cu volum
“Persoanele care au un fir de par fin vor apela la extensii pentru coafura de mireasa. Se mizeaza astfel pe o coafura cu bucle si mult volum”.


5. Coafuri nonconformiste
“Miresele rebele vor avea grija sa se observe acest lucru si prin coafura pe care o vor afisa la altar. Se poarta parul tapat exagerat si cu foarte mult volum, asa cum vedem la modele de pe catwalkurile de moda.
Exista si mirese care vor tunsori scurte si geometrice, chiar baietoase, iar altele care recurg la culori traznite precum verde crud, roz sau mov pentru a iesi in evidenta. Este bine si asa”, concluzioneaza Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din România. Cu o cariera de peste doua decenii in domeniu, Cristi Pascu aduce in România trendurile dictate la nivel international si lanseaza noi generatii de specialistii prin intermediul Academiei de Coafura Cristi Pascu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod