Buze seducătoare şi moi tot anul

Balsamurile de buze sunt, din toamnă până în primăvară, produsul nelipsit din geanta multor femei.
Balsamurile de buze sunt, din toamnă până în primăvară, produsul nelipsit din geanta multor femei. Dacă plicul de seară ascunde mai degrabă un ruj seducător, în timpul zilei, balsamul este un produs la fel de necesar ca şi cremele cu factor de protecţie.

În acest sezon, Farmec îţi propune trei variante de a-ţi păstra buzele netede şi catifelate.

Încearcă Balsamul de buze protector cu SPF 15 Gerovital Plant, cu aromă de vanilie, care protejează buzele sensibile de radiaţiile UVA/UVB, hidratează în profunzime şi asigură regenerarea celulară.
Cu vitamina E  şi aloe vera, balsamul este o adevărată barieră care împiedică pierderea apei din piele, menţinând buzele hidratate.

Pentru un efect de răcorire şi calmare, poţi alege Balsamed – balsam de buze cu mentol, indicat pentru tratamentul buzelor arse de soare şi vânt. Ingredientele conţinute de acest balsam catifelează şi cicatrizează buzele sensibile – mentolul acţionează ca un analgezic local, calmând pielea, uleiul mineral şi vitamina E asigură hidratarea şi protecţia.
 

Iar dacă buzele tale se usucă cel mai adesea din cauza frigului, păstrează pentru iarnă balsamul de buze pentru hidratare intensivă Balzzzam, cu aromă mentolată, ceară de albine şi uleiuri naturale, care regenerează şi hidratează rapid.

Balsamurile Gerovital Plant sunt disponibile în hipermarketuri, farmacii şi magazine tradiţionale, la preţul recomandat de numai 5 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod