Bucura-te de FOREO LUNA™ mini 2 cu un discount special de Black Friday

Cu un design nou si optimizat, LUNA mini 2 permite utilizatorilor sa se bucure de o curatare mai profunda, dar in acelasi timp delicata. LUNA mini 2 marcheaza un mare pas inainte datorita inovatiilor oferind o experienta superioara de curatare si un dispozitiv stylish.

Pulsatiile T-Sonic elimina pana la 99.5% din impuritati, sebum si resturi de machiaj lasand tenul stralucitor, moale si cu o textura rafinata. Celulele moarte sunt indepartate imediat, astfel imbunatatindu-se absorbtia produselor de ingrijire.

Mai mult, design-ul siliconic este ultra igienic, se usuca repede si previne depunerea bacteriilor, fiind de 35 de ori mai igienic decat periile de curatare obisnuite.

Dispozitivul LUNA Mini 2 este disponibil în 5 culori interesante si este prevazut cu un sistem de curatare T-Sonic imbunatatit, asigurand o curatare chiar mai profunda si mai eficienta a fetei. Tehnologia sofisticata T-Sonic, combinata cu o perie de fata cu 3 zone si cu 50% mai mare, indeparteaza impuritatile care provoaca pete, oferind o piele cu aspect mai curat, mai luminos si mai sanatos.

Suprafata periei este prevazuta cu puncte tactile mai subtiri pentru a curata delicat pielea sensibila sau uscata si cu puncte tactile mai groase, dispuse in partea superioara, pentru o curatare de precizie. Partea din spate directioneaza pulsatiile mai direct pentru a curata si improspata tenul mai gras. Capul periei nu necesită inlocuire si fiecare incarcare completa asigura 300 de utilizari.

Descopera pana pe 30 noiembrie de discount pana la 30% la LUNA mini 2 si alte produse FOREO pe
www.foreo.com/shop/black-friday si https://www.douglas.ro/branduri/foreo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod