Bucle perfecte cu stylerul ghd

Vis sau realitate? Bucle care par desprinse dintr-un basm fara a compromite sanatatea parului tau. Cu stylerul potrivit poti obtine coafura pe care ti-o doresti. Ce trebuie sa ai in vedere este temperatura la care iti setezi instrumentele de styling. Iata de ce! Dupa numeroase teste si studii s-a ajuns la concluzia ca temperatura optima de coafare a parului fara ca acesta sa fie deteriorat este de 185° Celsius.

Specialistii ghd (good hair day) au dezvoltat tehnologia inteligenta tri-zone™,  care mentine aceasta temperatura sigura constanta si uniforma pe toata suprafata placilor.

"Nu este nevoie de temperaturi extreme si daunatoare pentru par, ca sa te bucuri de o coafura perfecta. Foarte multe persoane nu folosesc instrumentele de coafat adecvate, sacrificand sanatatea parului, pentru a obtine rezultatele dorite. Temperatura optima de coafare este de 185°C. Aceasta trebuie mentinuta constanta pe tot parcursul procesului de styling”, a explicat Madalina Nitu, trainer ghd Romania.

Instrumentele de styling ghd sunt prevazute cu un sistem de racire si termostat de avertizare, astfel ca se inchid automat daca nu mai sunt folosite timp de 30 de minute.

Daca iti doresti un produs versatil, cu care sa poti obtine rapid atat bucle, cat si un par drept, atunci trebuie sa incerci stylerele de la ghd.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod