Bucle lejere, perfecte pentru vacanța de vară

Vara este sezonul ideal să porți bucle lejere, care te duc cu gândul la vacanță. De ce? Buclele arată întotdeauna impecabil, rezistă timp de câteva zile și arată chic.
Și uite așa, tu te vei bucura de un efect maxim obținut cu efort minim! 

Atenție la neatenția de vară

Soarele puternic, apa mării sau clorul din piscină pot afecta sănătatea firului de păr, așa că trebuie să fii atentă la instrumentele de styling care folosesc aportul suplimentar de căldură. Ce poți face pentru a-ți menține podoaba capilară sănătoasă?

"Părul se deteriorează atunci când folosești instrumente de styling la o temperatură ridicată. Căldura excesivă poate slăbi și chiar arde firul, așa că este foarte important să eviți folosirea plăcii sau ondulatorului la temperaturi înalte.
Instrumentele de styling tradiționale pot ajunge la temperaturi foarte ridicate. Dacă sunt prea fierbinti, acestea afectează și mătuiesc părul," explică Oana Motoi, Trainer Ghd România.

Nu renunța la faimoasele beach weaves! 

Optează pentru cele mai bune instrumente de styling inteligente pentru a obține rezultatele dorite, fără a afecta sănătatea firului de păr

"Secretul constă în unor stylere care utilizează temperatura optimă. Aceasta este menținută constantă pe toată suprafața plăcilor stylerului și pe toata durata procesului de coafare", atrage atenția trainerul ghd. 

Stylerul ghd Platinium oferă rezultate extraordinare de styling fără a compromite sănătatea părului.
Tehnologia inteligentă tri-zone™ menține o temperatură sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf.  Acum poți crea bucle uimitoare, cu aspect sănătos dintr-o singură mișcare!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod