Bourjois Healthy Mix – portia zilnica de energie pentru un ten sanatos

Se spune ca atunci cand iti incepi ziua cu un fresh din fructele tale preferate ai o stare de bine si un plus de energie. Cum ar fi ca si pielea ta sa se bucure de aceasta prospetime, zi de zi?
Caisele, ghimbirul, marul si pepenele galben reprezinta combinatia perfecta atat pentru o zi plina de voie buna, cat si pentru tenul tau. Incarca-te cu energia si prospetimea fondului de ten Healthy Mix de la Bourjois.

Vitaminele si antioxidantii din fructele care alcatuiesc formula magica a fondului de ten Healthy Mix ofera tenului atat nuanta, cat si iluminarea, hidratarea, protectia si energia de care are nevoie de dimineata pana seara.

Fondul de ten rezista pana la 16 ore si poate fi aplicat cu varful degetelor pornind usor dinspre centrul fetei si urmarind conturul acesteia.
Rezultatul este unul natural, cu un finish semi-mat si cu efect de iluminare si hidratare a tenului. In plus, mirosul este fructat, placut si racoritor pentru ten. Savureaza formula ingredientelor active din caise, ghimbir, mar si pepene galben pe tenul tau si fii pregatita pentru o primavara plina de prospetime si sanatate!

Healthy Mix este destinat tuturor femeilor cu ten mixt si normal, iar proprietatile sale tonifiaza si hidrateaza pielea de la prima utilizare. Imperfectiunile sunt estompate, semnele de oboseala sunt sterse, iar tenul radiaza de prospetime.

Ambalajul este unul practic, sticluta transparenta ii ofera o doza perfecta de stralucire fiind dotata cu o pompita pentru o aplicare usoara.
Disponibil in 6 nuante care se potrivesc atat pentru ten deschis sau mediu, cat si pentru ten inchis sau bronzat.

Pret recomandat: 69,7 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod