Biosilk – Atingere de mătase

Sensiblu si Beauty One lansează noua gamă de produse profesionale pentru îngrijirea părului – Biosilk. Toate produsele Biosilk au la bază proteine de mătase şi extracte botanice, care hidratează, revitalizează şi oferă strălucire pentru fiecare tip de păr.
Sensiblu si Beauty One lansează noua gamă de produse profesionale pentru îngrijirea părului – Biosilk. Toate produsele Biosilk au la bază proteine de mătase şi extracte botanice, care hidratează, revitalizează şi oferă strălucire pentru fiecare tip de păr.

Având drept slogan “Răsfaţă-ţi părul cu o atingere de mătase”, gama Biosilk răspunde fiecarei dorinţe, de la bucle bine definite la păr drept şi strălucitor. Sistemele de îngrijire Biosilk combină tehnologii americane avansate cu mătase naturală pură care pătrunde în cele 3 straturi ale firului de păr, reparând zonele uscate şi sigilând cuticula.
Împreună cu extractele botanice, asigură o strălucire incredibilă şi protecţie împotriva razelor solare UVA/ UVB, temperaturilor extreme şi a umidităţii.

Evenimentul de lansare organizat de Sensiblu şi Beauty One l-a avut ca invitat special pe Art Director-ul Farouk Systems, Rocky McCormick. Acesta, alături de hair-stylistul Gina Aron, trainer international Beauty One, au pus în valoare calităţile liniei de îngijire profesională, demonstrând cum proteina de mătase din Biosilk repară, hidratează şi oferă strălucire.
Rocky McCormick, Art Director Farouk Systems, cea mai mare companie producătoare de produse profesionale pentru îngrijirea părului şi ustensile pentru coafat din SUA, a împărtăşit celor prezenţi din cunoştinţele şi experienţa sa. Care este secretul Biosilk pentru un păr sănătos şi strălucitor? Matasea, ingredient ce conţine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de păr, creând o afinitate puternica, care repară, protejează şi revitalizează. De asemenea, printr-o acţiune din interior spre exterior, mătasea fortifica firul, oferindu-i mai multă textură şi volum.
 

În plus, mătasea este singura fibră din lume mai rezistentă decât oţelul şi singurul ingredient cu gradul de hidratare de 3 ori mai mare decât greutatea sa. Printr-o acţiune din interior spre exterior, mătasea fortifică firul de păr.  Cum asigură Biosilk o strălucire incredibilă şi de durată? Molecula de mătase conţinută de produsele Biosilk are o structură triunghiulară care repară zonele deteriorate şi îmbracă firul de păr oferind astfel o strălucire tridimensională.  Produsele profesionale Biosilk sunt disponibile începand cu 1 septembrie 2012 în farmaciile Sensiblu selecţionate.
Răsfaţă-ţi părul  cu produsele din noua gamă Biosilk şi oferă-i tot ce are nevoie pentru a străluci de sănătate: protecţie, hidratare, rezistenţă şi o atingere de mătase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod