Biokap – forţa vitală a naturii pentru frumuseţea şi sănătatea părului tău!

Biokap Nutricolor a starnit o adevarata revolutie in domeniul vopselelor pentru par, avand ingrediente naturale sigure si bine tolerate de pielea sensibila si nu contin paraben, amoniac, rezorcina sau alte substante daunatoare parului.
Biokap Nutricolor a starnit o adevarata revolutie in domeniul vopselelor pentru par, avand ingrediente naturale sigure si bine tolerate de pielea sensibila si nu contin paraben, amoniac, rezorcina sau alte substante daunatoare parului.  Varietatea de culori este impresionanta, gama continand nuante in tendinte, vii si stralucitoare.

Este usor de folosit, acopera in totalitate parul alb inca de la prima aplicare si garanteaza o culoare de lunga durata. In plus pachetul Biokap mai contine crema ce  pastreaza curata pielea conturului fetei, cat si balsamul ce se aplica dupa clatire.
Este un adevarat elixir pentru par, ce confera suplete si vitalitate parului si ajuta la fixarea vopselei pe firul de par pentru perioada indelungata. Vopseaua de par Biokap este disponibila exclusiv in farmaciile Help Net selectionate.

Pret: nerecomandat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • karllitta17 pe 25 Ian 2012, 12:48
    Vopsea de par

    Ati folosit vopseaua Biokap?Cum vi se pare?V-a iesit culoarea pe care o doreati?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod