Bio Sculpture Gel: produsele esenţiale de îngrijire pentru o manichiură şi o pedichiură impecabile

Lider mondial in arealul produselor profesionale tratament pentru unghii, Bio Sculpture Gel a dezvoltat in laboratoarele sale de specialitate, formule inovatoare, situate la cel mai inalt nivel calitativ si recunoscute de forumurile internationale de prestigiu.
Serviciul Bio Sculpture Gel, disponibil in peste 4000 de saloane internationale de top si lansat pe piata romaneasca la finele lui 2014, este sustinut si de o gama complementara de produse de ingrijire cu actiune specifica, ce pot fi utilizate acasa pentru intretinerea aspectului impecabil al manichiurii si pedichiurii efectuate in salon.

Spre deosebire de produsele singulare pentru ingrijirea cuticulelor sau pentru hidratarea pielii, regasite pe rafturile boutique-urilor de beauty, gama de ingrijire specifica Bio Sculpture Gel mizeaza pe actiunea sinergica a extractelor botanice si a uleiurilor esentiale, dispuse intr-un dozaj atent in produse care exceleaza la capitolul senzorialitate: texturi lejere si ultra-confortabile, absorbite cu nesat in epiderma, o toleranta ideala chiar si in cazul celor mai sensibile si reactive tipuri de piele si arome proaspete, discrete, care incanta mai cu seama femeile atente ca produsele de ingrijire sa nu interfereze olfactiv cu parfumul preferat.

Bio Sculpture Gel Hand Kit (133 lei) desavarseste ritualul de frumusete al mainilor la care orice doamna viseaza: o crema de maini hidratanta cu protectie UV, pentru o piele cu un aspect vizibil intinerit (varianta de 100 ml), o crema hidratanta pentru cuticule, imbogatita cu uleiuri esentiale si o pila de o finete extrema, ideala pentru scurtarea unghiilor naturale.

Pentru ingrijirea picioarelor, Bio Sculpture Gel a pus la punct Feet Kit-ul (176 lei) alcatuit din Heel Balm – un balsam racoritor si hidratant, cu proprietati imediate de netezire si catifelare a calcaielor crapate, Cuticule Oil – ulei pentru cuticule, menit sa previna uscarea si deshidratarea, Cuticle Remover – o solutie excelenta pentru inmuierea cuticulelor dure si Pumice Stone – piatra ponce speciala pentru indepartarea callusului.

Atat sistemul de manichiura/pedichiura Bio Sculpture Gel, cat si produsele de ingrijire destinate intretinerii acasa, sunt disponibile la .1 Concept (Str.
Stirbei Voda, nr. 53-55) si in saloanele acreditate din tara, iar in luna martie  oricare dintre cele doua seturi cadou – Hand Kit si Feet Kit – pot fi achizitionate cu un discount special de 30%.

Bio Sculpture Gel – Hand Kit (pret special 133 lei): Hand Cream, Cuticle Cream, pila Thin Black File; Bio Sculpture Gel – Feet Kit (pret special 176 lei): Heel Balm, Cuticle Oil, Cuticle Remover, piatra ponce Pumice Stone
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod