Bellissima. Noul parfum de la Blumarine

Inclinatia pentru albastru si pasiunea pentru mare reprezinta inspiratia din spatele etichetei Blumarine, o aventura lansata in 1977 cand Anna Molinari si sotul sau Gianpaolo Tarabini Castellani au hotarat sa intemeieze compania Blumarine in Carpi. In 1986 Anna Molinari debuteaza in Saptamana Modei in Milano cu o colectie din propriile creatii.
Inclinatia pentru albastru si pasiunea pentru mare reprezinta inspiratia din spatele etichetei Blumarine, o aventura lansata in 1977 cand Anna Molinari si sotul sau Gianpaolo Tarabini Castellani au hotarat sa intemeieze compania Blumarine in Carpi. In 1986 Anna Molinari debuteaza in Saptamana Modei in Milano cu o colectie din propriile creatii.

In 1987 lanseaza linia de haine Miss Blumarine pentru fete. In 1988 Blumarine isi schimba orientarea si devine o companie publica limitata sub numele de Blufin condusa de Gianpaolo in calitate si Director si Gianguido insarcinat cu licenta. In anii 1990 imaginea Blumarine a fost transformata si primul boutique monobrand a fost deschis in Via della Spiga in Milano.

Blugirl este linia pentru femei tinere introdusa in 1995. Creata de Anna Molinari, a debutat in timpul Saptamanii Modei din Milano in 2002 sub o ploaie de aplauze. Eticheta  exprima un ideal feminin exprimat cu fermitate de spiritul Blumarine dand curs reinterpretarii fanteziste. In 2006 Gianguido Tarabini devine singurul Director al Companiei Blufin S.p.A.

Datorita standardelor inalte ale continutului creativ si calitatii produsului, brand-ul Blumarine se bucura in prezent de o pozitionare in sectorul luxului.  In prezent punctele de vanzare Blumarine se numara peste o mie in intreaga lume.
Ele includ un total de 90 de magazine monobrand.
Un stil conceptual puternic unde atentia catre detaliul cusaturii si fluiditatea pura a formelor definesc viziunea si feminitatea Blumarine. Un stil mereu sensual.

BELLISSIMA. NOUL PARFUM DE LA BLUMARINE
Un nume. Un concept simplu si pur. Un superlativ la absolut. Anna Molinari dedica noul ei parfum femeilor, armoniei feminine si frumusetii natural superbe.
Bellissima este reflectia perfecta a personalitatii femeii Blumarine: romantic, dulce, seducatoare si sofisticata.  Un simbol al fumusetii, o parte copil, o parte femeie. O incantare minunata, complet feminina.
Bellissima: o promisiune ascunsa a noului parfum Blumarine.

BELLISSIMA. STICLA: LUXUL ROMANTIC
Totul este de cristal pentru a sublinia fragilitatea eterica si a capta emotii profunde. Simtul puritatii este redat in forme geometrice. Iar pentru o atingere gratioasa feminina, baza rectangulara este armonios lucrata in parti.
Creatia stralucitoare si culoarea parfumului de roz piersica accentueaza numele  scris in litere de culoare negru lucios in relief.
Capacul de cristal intensifica impactul intrucat baza circular fatetata se abandoneaza unei forme geometrice emanand o ploaie de scantei de lumina astfel ca ilumineaza intreaga sticla.
BELLISSIMA. AMBALAJUL: FEMINITATE ROMANTICA
Creativitate si stil, sic si personalitate dau nastere unui ambalaj la fel de desavarsit precum produsul. Culoarea speciala de roz piersica este evidentiata de conturul fin de culoare neagra ce ofera ambalajului un aspet modern stralucitor.
BELLISSIMA
PARFUMUL: UN ELIXIR, ESENTA A FRUMUSETII
S-a creat o noua potiune, un elixir: Bellissima, noul parfum de la Blumarine.
Doar cateva picaturi pentru a te simti atragatoare, romantica si senzuala… cu adevarat superba. Bellissima. O potiune a frumusetii, o esenta a carei piramide olfactive fara precedent capteaza emotiile profunde ale sufletului in perfect echilibru. Rezultatul este un parfum, o expresie a armoniei olfactive, cuprinzand la unison 3 stari diferite: atractie, romantism si seductie.
BELLISSIMA… ATRACTIE
Notele de varf atrag atentia, te ispitesc imediat, induc un sentiment intens de bine, o incarcare cu energie pozitiva vibranta.
Doar cateva picaturi dimineata creaza un impact irezistibil, ce anunta un acord pozitiv alcatuit din Ghimbir exotic, Portocala suculenta si Grepfrut stralucitor.
BELLISSIMA… ROMANTISM
Notele de mijloc spun "nu" la impulsurile rationale, ignora rationamentul, dau frau liber imaginatiei, exalta simtul spontan si original al parfumului. Se iveste o inima romantica unde Petalele de Bujor si Floarea Pasiunii confera magie cu scantei de lumina de la Florile matasoase sexy ale Soarelui.
BELLISSIMA… SEDUCTIE
Notele de baza emana o senzualitate pura si innascuta. Aceasta alchimie completa se finalizeaza cu notele catifelate de Casmir, note pasionale de Lemn de Santal si sarm unic al Orhideei Vanilla, toate inconjurate de rasuflarea matasoasa a Moscului.
O adevarata concentratie de emotii, un parfum ce emana un sentiment puternic de atractie, captand o lume mareata a romantismului, inspirand o senzualitate innascuta.

BELLISSIMA. PIRAMIDA OLFACTIVA
ATRAGATOR
Dimineata Cateva Picaturi.
Un Acord de Stare de Bine (Ghimbir exotic, Portocala Suculenta si Grepfrut stralucitor)
ROMANTIC
Florile Soarelui, Petale de Bujor, Floarea Pasiunii
SENZUAL
Casmir, Lemn de Santal, Floarea de Vanilie, Mosc

Familia Olfactiva: Floral Moscat
Parfumier: Sophie Labe
BELLISSIMA.
LINIA DE BAIE
Linia de baie creata pentru parfumul Bellissima contine formule remarcabile cu activi principali exclusivi precum extract de piersica, acid hialuronic, extract de ghimbir.
BELLISSIMA. GAMA
EAU DE PARFUM

Eau de Parfum 30 ml Natural Spray
Eau de Parfum 50 ml Natural Spray
Eau de Parfum 100 ml Natural Spray

My Body Lotion 200 ml
My Bath Gel 200 ml
My Deodorant Spray 100 ml
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simone pe 22 Aug 2010, 14:16
    bellissima

    incantator,romantic,sensual,de abia astept sa-l achizitionez!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod