BB Cream de la Flormar- revolutie si inovatie in make-up si frumusete

Inceputul de toamna debuteaza pentru Flormar cu lansarea unui produs cu totul si cu totul revolutionar, atat prin sursa sa de inspiratie, cat si prin beneficiile pe care le aduce consumatoarelor de beauty. Este vorba despre BB Cream, conceputa initial pentru a servi drept tratament  calmant  pentru pielea sensibila sau  recent supusa operatiilor cu laser si care este astazi o adevarata inovatie in industria de make-up si frumusete.

BB Cream a fost inspirata din cultura asiatica recunoscuta pentru prototipul feminin cu tenul perfect ca de portelan, astfel ca efectul acestei creme este acela de iluminare, matifiere si uniformizare a culorii tenului.
BB Cream de la Flormar este un produs spectaculos nu doar prin prisma rezultatelor sale, ci si datorita ingredientelor active ce stau la baza formulei. Uleiul din seminte de in are proprietati hranitoare, netezeste tesuturile si ajuta la regenerarea celulara, in timp ce extractul de smochine catifeleaza si hidrateaza in profunzime pielea uscata si sensibila. Gratie proteinei din seminte de bumbac, BB Cream repara pielea deteriorata si iritata si o hraneste intens. Atat colagenul solubil din compozitia cremei, cat si extractele de alge hawaiene imbunatatesc elasticitatea si fermitatea acesteia, dandu-i un aspect suplu si tanar.
Un alt ingredient special continut de BB Cream de la Flormar este complexul hidratant alcatuit din acid hialuronic si glicerina, care mentine nivelul hidric optim al pielii si contribuie intens la vindecarea tesuturilor. Un alt avantaj al acestui produs este faptul ca este testat dermatologic si nu contine parabeni si uleiuri minerale care pot provoca iritatii, acnee si afectiuni mai severe ale pielii in cazul utilizarii pe termen lung.

BB Cream de la Flormar este un concept multifunctional intrucat inlocuieste mare parte dintre articolele de beauty pe care o femeie le utilizeaza zilnic, fiind un produs 5 in 1, extrem de practic.
Astfel, acesta hidrateaza pielea, este baza de machiaj, fond de ten, anticearcan si crema de protectie solara, gratie factorului SPF 15 pe care il contine.

BB Cream este disponibil in magazinele si insulele Flormar  in trei nuante pentru a se adapta perfect tuturor tipurilor de ten,  acopera eficient porii deschisi si estompeaza imperfectiunile pielii, nefiind necesara utilizarea ulterioara a  pudrei sau a fondului de ten dupa aplicarea acestei crème. BB Cream de la Flormar creeaza un aspect neted si curat al tenului, pe care il ingrijeste cu delicatete, il protejeaza de radicalii liberi din atmosfera pentru a asigura o frumusete naturala si de durata care provine din interior.  PRET: 42 lei.


 

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod