Astor prezintă noua colecţie ‘From Mexico with Love’

Vara aceasta, lasă căldura mistuitoare a Mexicului să te inspire! Astor te invită la o călătorie colorată în această ţară fascinantă prin intermediul noii colecţii de lacuri de unghii From Mexico with Love.
Vara aceasta, lasă căldura mistuitoare a Mexicului să te inspire! Astor te invită la o călătorie colorată în această ţară fascinantă prin intermediul noii colecţii de lacuri de unghii From Mexico with Love.  Eşti pregătită să savurezi un cocktail mexican de culori voluptuoase? În doar 45 de secunde, unghiile tale vor fi dramatic transformate cu ajutorul celor şapte nuanţe noi şi super-hot de lacuri Quick & Go de la Astor, care formează colecţia-capsulă From Mexico with Love.
 


Inspirate de frumuseţea aparte a coastei Mexicului şi a peisajelor rurale, aceste tonuri intense de verde, albastru, cafeniu, auriu şi roz nu au cum să treacă neobservate! Îmbracă-ţi unghiile în culoarea it a acestui sezon – Caribbean Sea (#325) – şi vei simţi pulsul modei. Sau încearcă nuanţele must-have: pământiul Mineral Brown (#324), tangerine Coral Reef (#323) sau magenta Pink Paradise (#321); pur şi simplu îţi vei ADORA unghiile! Şi, pentru că acest lac super-rapid se usucă în doar 45 de secunde şi are nevoie de numai un strat pentru un finish perfect, care durează până la cinci zile, nu există o metodă mai simplă sau mai amuzantă de a jongla cu nuanţe extreme.  Porneşte într-o călătorie în lumea inspiraţională, captivantă şi fierbinte a Mexicului.
Astor prezintă noua colecţie From Mexico with Love, ce conţine nuanţe foarte fashion, pentru unghiile tale. Condimentează-ţi look-ul de vară!  Preţ recomandat: 13,90 lei. Disponibilă din: iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod