Astor lansează noua gamă de luciuri de buze Style Lip Laquer

Fiecare femeie preocupată de stilul ei ştie că pentru a avea un look deosebit trebuie să apeleze la mici trucuri, cum ar fi o eşarfă, un colier statement sau ... un lac de buze spectaculos.
Astor lansează noua gamă Style Lip Laquer, o colecţie de lacuri de buze care hidratează buzele în culori cu stil, uşor de aplicat. Poţi alege dintre cele opt nuanţe strălucitoare şi cinci nuanţe mate pentru a crea un aspect chic al buzelor, potrivit oricărei ocazii. Este modalitatea perfectă prin care poți da o notă aparte stilului tău, pentru ca tu să te simţi încrezătoare.

Heidi Klum, consultantul artistic Astor, înţelege importanța unei culori potrivite pe buze: "Din când în când, îmi place să port pe buze un roşu îndrăzneţ.
Nu este doar un fashion statement, ci denotă rezistenţa şi încrederea de sine a unei femei. Noul Style Lip Laquer este minunat pentru că are nuanţe puternice. ", a povestit Heidi.

Style Lip Lacquer oferă o adevărată experienţă pentru buze. Oferă o culoare intensă, netedă, o îngrijire avansată a buzelor şi o stralucire spectaculaosa. Este tot ce buzele tale  şi-ar putea dori.

• Lacul conține pigmenţi de culoare pură, care oferă nuanţele intense şi vibrante pe care tu le iubeşti.

• Asigură acoperire completă şi uniformă, fiind ușor de aplicat.

• Formula cu ingrediente hidratante, cremoasă şi textura hidratantă se simt incredibil de confortabil întreaga zi.
Este atât de uşor, încât nici nu-l simţi.

•  Culoarea durează ore, nu se întinde şi nu are nevoie de aplicare suplimentară.

• Lacul de buze este nelipicios și alunecă perfect pe buze cu ajutorul aplicatorului atât de uşor de folosit.

Secretul unei culori rezistente şi buze de efect constă în formula inovativă care are la bază un amestec de uleiuri şi pudre atent selecţionate.   Renumită pentru stilul şi zâmbetul ei superb, Heidi Klum este ambasadoarea ideală pentru Style Lip Lacquer.
Reclama prezintă un portret supermodelului zâmbind larg către cameră. Buzele îmbrăcate în roşu, nuanţa Gorgeous Style #150, oferă un efect wow.  Defineşte-ţi stilul cu buze superbe. Oferă-le o culoare intensă şi de durată cu luciul de buze Astor Style Lip Lacquer. Trăieşte-ţi frumuseţea.

Preţ recomandat: 32.00 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod