Anca Serea a fost model pe podium în show-ul de coafură Vitality’s

Anca Serea a fost model, pentru o seară, defilând pe podium cu un nou look realizat de echipa de hairstyliști Vitality’s.
Vedeta, însărcinată în luna a șaptea, a impresionat audiența apărând pe catwalk cu o coafură în trend, în stilul noii colecții Vitality’s, Miami, realizată live, în fața audienței formată din specialiști din industrie.

La show-ul de la București, organizat de Top Line, au fost prezenți hairstyliști internaționali din echipa Grandini Vitality’s.

Noua colecție trendy de tunsori, culoare și styling - Miami - a fost inspirată de spiritul metropolei din Florida, de ocean, nisip și cer definit.
Un Miami intim, emoțional, delicat, dar în același timp fermecător, unde culoarea părului se amestecă cu medicul înconjurător.

Pentru orice hairstylist anvangardist, tunsoarea, culoarea și stylingul sunt experimentate ca un tot unitar pentru a obține armonie, dar și rezultate inovatoare.

Aceasta este ideea care stă la baza Miami Collection by Gandini – cele 3 elemente sunt strâns legate între ele și extrem de bine puse în evidență.

Tunsoarea: linii scurte, detalii geometrice ce nu compromit feminitatea și armonia feței, dar și mișcare și delicatețe.
Acum bretonul este un must, un adevărat accesoriu pentru chip, care poate fi purtat într-o tunsoare pe păr scurt dar și pe părul lung și mediu. Bretonul ne duce cu gândul la lookuri tropicale, casual.

Culoarea: noile combinații de nuanțe create de echipa Gandini par a fi luate din coloristica oceanului, a cerului dar și a nisipului: roz intens, gri sau albastru, pastel monocrom. Blondul este acum foarte rece, de gheață chiar, dar este încă loc de roșu cupru, de sine stătător, sau in combinații cu blond pentru o nouă generație de lumini și umbre.

Styling: pasul final, dar esențial, este stylingul care cere versatilitate și scoate în evidență întregul look.
Noul trend este tehnica uscată ( drying technique) care utilizează produse cu efect mat.

În cadrul show-ului Top Line - Vitality’s au defilat 8 modele care au purtat coafurile din colecția Miami, semnate de echipa Gandini by Vitality’s.

Ținutele vestimentare spectaculoase ale modelelor sunt create de Cătălin Botezatu, iar cele 3 mirese din colecție au purtat rochii semnate Otilia Brailoiu.

Produsele de hairstyle și haircare Vitality’s sunt distribuite în România de Top Line și disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod