Alessia a descoperit un nou truc de înfrumusețare: lifting cu fire PDO

Alessia este una dintre puținele artiste care atunci când apelează la specialiștii în domeniul esteticii medicale, recunoaște fără menajamente, susținând că informațiile furnizate de ea, pot folosi și altor femei preocupate de aspectul fizic. Este conștientă că imaginea ei este la fel de importantă ca și muzica, și alege proceduri care să îi mențină frumusețea.

De curând, artista a optat pentru rejuvenare facială și lifting cu ajutorul firelor PDO în cabinetul dr. Daniela Cățănaș.

Firele sunt complet absorbite după proliferarea colagenului prin stimularea fibroblastelor. Intervenția de lifting poate fi efectuată în cabinetul medicului și poate dura între 15 și 40 de minute.

Firele PDO sunt sunt fire resorbabile chirurgicale, folosite de peste 30 de ani în chirurgia generală pentru suturarea organelor interne. Liftingul non-chirurgical facial folosește aceste fire care au o structură aparte, respectiv au niște gheruțe atașate prin care țesuturile sunt prinse și trase în sus și astfel repoziționate.

Liftingul feței este vizibil imediat după procedură, iar efectul se menține până la 1,5 - 2 ani. Pe lângă liftingul obținut se stimulează profund sinteza de colagen realizându-se și o îmbunătățire a calității dermului adiacent. Fața arată întinerită cu 5 până la 10 ani imediat. În plus, această procedură este cea mai eficientă în prevenirea operațiilor chirurgicale pentru lifting”, declară dr. Daniela Cățănaș.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod