5 ingrediente naturale care te ajută să rezolvi problemele scalpului

Părul tău se menține bogat și strălucitor atât timp cât are la bază un scalp sănătos. Așa că fii cu băgare de seamă! Cea mai mare greșeală pe care o poți face atunci când sesizezi că ai o problemă a scalpului este să o ignori și să crezi ca vă trece de la sine. Scalpul are nevoie de o îngrijire specială, altfel te poți confrunta cu probleme mai grave, cum ar fi mătreața, senzația de prurit, scalp iritat sau descuamat.

Schimbările de temperatură, folosirea prelungită a uscătoarelor de păr sau a produselor de styling, dar și o sensibilitate la sulfiții duri din șampoane se numără printre cauzele unui scalp cu probleme.

Asemenea tenului, și scalpul poate obține beneficii vizibile și de lungă durată dacă introduci în rutina ta de îngrijire câteva ingrediente naturale care au propietăți de calmare, împrospătare și curățare.

1. Cafeina – este un alcaloid și stimulent pentru sistemul nervos central care prelungește ciclul de creștere al părului și,  prin urmare, este folosită pentru a combate pierderea părului.
2. Mentolul – are propietăți antiseptice și de calmare, fiind folosit ca și ingredient de bază în loțiuni tonice cu efect revitalizant.
3.

Camforul este o substanță naturală cunoscuta pentru proprietățile antipruriginoase
4. Jojoba – este un produs tradițional de îngrijire pentru piele și păr, care este cunoscut pentru propietățile calmante și de hidratare. Este, de asemenea, utilizat de amerindieni pentru tratarea rănilor.
5. Galbenele conțin uleiuri eterice și carotenoide și refac celulele deteriorate.

Scalpul poate obține beneficii semnificative în urma aplicării unei loțiuni tonice revitalizante. Acest produs stimulează circulația la nivelul scalpului și îl împrospătează instant.

Tonicul revitalizant Stimulating Sensation Leave-In Tonic de la Londa Professional revigorează și conferă o senzație reconfortantă și răcoroasă după aplicare. Produsul stimulează și creșterea sănătoasă a părului. Podoaba ta capilară va avea un aspect mai bogat și mai voluminos. Preț: 40 RON.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod