3 Secrete pentru o coafura de invidiat!

Stylingul reprezinta elementul final pentru fiecare coafura. O tunsoare si o culoare vibranta sunt esentiale, dar stylingul pune in valoare look-ul final. Alegerea produselor de styling este foarte importanta pentru atingerea rezultatelor dorite. Calitatea deosebita a produselor profesionale va avea un impact vizibil si te vor ajuta sa arati impecabil.

Cel mai important ingredient din produsele de styling? Micro Polimetri 3D – Sculpt. Produsele de styling din portofoliul Londa Professional includ produse de tip spuma, gel, ceara si spary, toate continand tehnologia Micro Polimmeri 3D – Sculpt.

3 Secrete de styling cu Micro Polimeri 3D – Sculpt

Ofera volum - Volumul este cheia unei coafuri reusite.

Micro Polimerii 3D – Sculpt invaluie firele de par de la radacina la varfuri, pentru a oferi volum si textura. Astfel firele de par sunt mai usor de aranjat, iar stilistii vor putea sa realizeze orice coafura.

Creeaza - Pentru a da parului forme noi, Micro Polimerii 3D – Sculpt unesc suvite individuale, iar astfel coafura are un aspect neted si structurat si se realizeaza aproape fara efort.

Defineste - Vrei sa finalizezi o coafura fara a lasa parul incarcat si lipicios? Micro Polimerii 3D – Sculpt invaluie firul de par si ii ofera o stralucire deosebita.

In acelasi timp, aceasta tehnologie asigura o fixare adecvata iar coafura ta va rezista mai mult timp!

Iata trei produse ideale pentru fiecare moment al zilei, cu Micro Polimeri 3D – Sculpt: Fixarea coafurii dimineata – Spuma Dramatize It de la Londa Professional - pret – 61 lei; Un re-fresh pentru o coafura cu volum, in mijlocul zilei – Spray pentru volum cu protectie termica Protect It, 150ml, pret – 37 lei; Ce ii oferi coafurii tale seara? Un plus de rezistenta, pentru o coafura intacta la petreceri – Fixativ creativ Create It, 300 ml, pret – 61 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod