3 paşi pentru o epilare perfectă

Epilarea este un procedeu de infrumusetare necesar. Te-ai gandit ca ar putea fi si placut? Rica transforma epilarea intr-o experienta diferita. Mai putin dureroasa si mai prietenoasa cu pielea. Procedeul se realizeaza in trei pasi.
1.In prima instanta se aplica un gel ce pregateste pielea, lansand-o uscata si receptiva. Cotton Milk Prewax Gel este absorbit imediat de piele si garanteaza o aderare optima a cerii. Este imbogatit cu extract de lapte de bumbac, un ingredient emolient natural folosit pentru a hidrata si inmuia pielea.

2. Apoi urmeaza epilarea propriu-zisa realizata cu tipul de ceara potrivit fiecarei persoane. Titanium se adreseaza persoanelor cu o piele normala. Este excelenta pentru smulgerea parului scurt si gros. Ceara cu ciocolata alba este foarte delicata, hidrateaza si hraneste. Este aliatul pielii uscate. Pentru cea sensibila, ceara cu lapte sau cea cu ulei de argan sunt alegerile optime deoarece au proprietati calmante. Pentru zonele mai delicate, precum fata sau zona inghinala, este recomandata ceara braziliana cu unt de avocado.  

3.La final se aplica prin masaj usor un produs ce calmeaza rapid inrosirea pielii si indeparteaza ramasitele de ceara.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod