"Iti amintesti de mine?", Sophie Kinsella

"Iti amintesti de mine?" este una dintre cele mai reusite parodii ale "vietii de lux, la inaltime". Eroina romanului, Lexi Smart, se trezeste intr-un spital londonez si are o mare surpriza. Dintii ei sint perfecti. Corpul ei, la fel. Are o geanta Louis Vuitton. Abia scapata dintr-un accident de masina (cu propriul Mercedes), si-a pierdut o bucata consistenta de memorie, mai precis trei ani, si este pe cale sa afle cit de mult s-au schimbat lucrurile intre timp.

Cumva, Lexi a reusit sa ajunga dintr-o fata muncitoare de 25 de ani o mare afacerista de 28, care locuieste intr-un penthouse superb, are o asistenta personala de shopping, un grup de noi prieteni fermecatori si urmeaza o dieta fara carbohidrati.
Si de unde a aparut oare acest sot chipes, care se pare ca mai e si milionar? Desi mintea i-a ramas cu trei ani in trecut, Lexi e hotarita sa accepte aceasta minunata lume noua si sa fie... cine pare a fi. Desigur, pina cind apare in scena si un amant!

"O carte minunata, plina de umor, dar si de lacrimi. Sophie Kinsella reuseste sa transforme un accident soldat cu pierderea memoriei intr-o poveste inviorator de amuzanta", a fost caracterizata de ziarul USA Today.

Poti achizitiona cartea "Iti amintesti de mine?", Sophie Kinsella, aparuta in 2008 la editura Polirom, colectia Chic, din librarii la pretul de 39,95 lei.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mama_omida pe 18 Mar 2013, 11:16
    Ooo, da !

    Mi-a placut. :) O s-o recitezc.

    0
    0

  • Dana pe 10 Aug 2011, 22:38
    " Iti amintesti de mine " de Sophie Kinsella

    Mi-a placut la nebunie cartea, felul Lexei de a fi si felul in care aborda situatia legata de Jon.. A fost interesant. Cred ca voi mai citi inca o data cartea deoarece aduce in discutie monotonia vietii " de lux " din lume. Chiar si asa, mie una mi se parea corect sa il paraseasca pe Eric, deoarece el nu o iubea pentru ceea ce este, ci pentru ca ea este frumoasa. Va recomand cartea cu cea mai mare placere.

    1
    0

  • Juliett pe 1 Mai 2010, 16:45
    o carte interesanta

    Romanul Iti amintesti de mine? e superb ....lam citit de doua ori pentru ca a fost foarte placut sa citesc , este unul din romanele mele preferate...Am citit mai multe romane scrise de Sophie Kinsella, dar acesta este cel mai interesant roman....Citeste-l si tu, de ce nu?

    0
    0

  • Ally pe 5 Ian 2010, 22:05
    Superrr

    Super tare cartea!Colectia "chic" este cea mai reusita din cate cunosc eu!O recomand cu sinceritate!

    1
    0

  • yan pe 4 Iun 2009, 19:35
    iti amintesti?

    O carte minunata, plina de umor, dar si de lacrimi. Superba cartea. imi place mult

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod