În luna îndrăgostiților, mall Promenada premiază clienții cei mai pupăcioși

În luna iubirii și, în special de Ziua Îndrăgostiților, manifestările de afecțiune și tandrețe sunt la tot pasul. Pupicul este, poate, cel mai des întâlnit gest, iar pentru a-l sărbători, mall Promenada oferă premii tuturor pupăcioșilor cu țintă bună.

În perioada 10-25 februarie, accesând www.promenada.ro/kissing-challenge, aceștia vor descoperi cât de simplu și distractiv este să câștigi premiile zilnice, printre care se numără vouchere de consumație la Trickshot, Taqueria, Paul sau CostaDoro, precum și pe cele săptămânale, un Gift Card Inditex, în valoare de 500 Lei, un beauty-set ce include parfum CACHAREL Amour Amour și loțiune de corp LANCOME, La Vie Est Belle, sau un Gift Card Promenada în valoare de 200 Lei.

Norocoșii câștigători se vor putea bucura de premiile oferite cu atât mai mult cu cât, în perioada 1-28 februarie, în Promenada Mall se desfășoară Campania EXTRA Winter Sale.
Sezonul reducerilor a adus în Promenada, încă de la începutul anului, scăderi de prețuri de până la 70%, la o gamă extinsă de produse. Luna februarie a venit însă cu o surpriză în plus: la cumăpărături de minim 1.000 Lei clienții primesc pe loc un Gift Card de 100 Lei, valabil în magazinele Zara, Zara Home, Bershka, OYSHO, Stradivarius și Massimo Dutti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod