"Ghid de maritis pentru fete moderne", de Sarah Ivens

"Ghid de maritis pentru fete moderne" este un volum ce povesteste cu haz despre cea mai stresanta si fericita zi din viata unei femei.

Autoarea, Sarah Ivens, vorbeste in acest ghid despre cele mai nebunesti momente de la nuntile amicelor ei si sfatuieste cu umor viitoarele mirese cum sa treaca peste aceasta experienta unica din viata unei femei.

Sarah Ivens a fost jurnalista la cele mai in voga reviste de femei din Marea Britanie, precum "Marie Claire", "Woman's Journal", "Cosmopolitan", "InStyl", "Daily Mail", "Mail on Sunday", "News of the World".


Dupa un timp, Sarah Ivens a inceput sa scrie carti de tips-uri care au facut furori in America si Marea Britanie, precum "A modern girl's guide to dynamic dating", "A modern girl's to etiquette", "A modern girl's to networking" - ghiduri care vor aparea in curand la Editura Humanitas, colectia Cocteil.

Poti achizitiona cartea "Ghid de maritis pentru fete moderne", de Sarah Ivens, aparuta in 2008 la Editura Humanitas, din librarii, la pretul de 17.60 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod