Gelul orgasmic Play O de la Durex

Durex lanseaza in Romania gelul Play O pentru stimularea orgasmului la femei. Este un produs realizat pentru a stimula si a creste dorinta sexuala. Play O a fost creat si testat de femei, folosind o combinatie unica de ingrediente: L- Arginina si un agent pentru racire si senzatii multiple - Coolact P.
Durex lanseaza in Romania gelul Play O pentru stimularea orgasmului la femei. Este un produs realizat pentru a stimula si a creste dorinta sexuala.

Play O a fost creat si testat de femei, folosind o combinatie unica de ingrediente: L- Arginina si un agent pentru racire si senzatii multiple - Coolact P.

Coolact P determina dilatarea vaselor sanguine locale, facilitand astfel absorbtia rapida a L-Arginina in zona genitala, ceea ce conduce la accelerarea fluxului sanguin si la cresterea lubrifierii.
Acest agent unic amplifica senzatiile feminine prin furnizarea unor trairi multiple, precum racire, furnicaturi si incalzire. Aceasta combinatie de factori declanseaza chimia sexuala ce conduce la orgasm.

Play O nu se foloseste de catre femeile insarcinate, aflate in perioada de alaptare, care au afectiuni cronice ale ficatului, ale rinichilor, herpes si boli genitale.

Play O este disponibil in hipermarketuri si farmacii, pretul variind intre 45 lei si 55 lei.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • EXO pe 26 Nov 2012, 11:16
    PLAY O

    CHIAR ARE ORGASME MULTIPLE?

    1
    1

  • laura pe 14 Nov 2012, 23:42
    salut

    este excelent am folosit mai multe sticlute din gel,fetelor incercati-l fara probleme

    1
    1

  • ella pe 15 Oct 2012, 20:55
    Dubios

    Buna fetelor.. O sg data am folosit acest lubrifiant si sincer nu l`as mai folosi... Dupa folosirea lui pot sa zic ca am avut un miros vaginal foarte urat... Chiar si partenerul sa ingrozit de acest miros,sa imprastiat in toata camera!! A trebuit sa fac spalaturi vaginale ca sa`mi dispara gelul si acest miros. Tin sa zic ca a fost sex protejat cu prezervativ. S`o fi produs acel miros din cauza gelului dupa prezervativ? Astept pareri , poate ma puteti lamuri intr`un fel.

    1
    1

  • Andreea pe 21 Sep 2012, 18:27
    mie imi place

    Rox, acum ar trebui sa-l gasesti in majoritatea farmaciilor. Daca ti-e putin rusine de farmacista, cauta-l online. Eu de fiecare data iau de la sexshop.ro

    1
    1

  • iloz pe 10 Apr 2010, 17:45
    salut

    este foarte bun,

    7
    1

  • niger pe 24 Feb 2010, 22:45
    Sex

    Fetelor lasati mai gelurile si schimbati l pe mapetu ala care trage in voi:))

    7
    4

  • roxanici pe 9 Nov 2009, 22:06
    este intr-adevar bun?

    fetelor cum vi se pare? ati incercat? da cu adevarat rezultate? de unde se poate cumpara? merita efortul sau nu? va poop

    5
    0

  • Gabriela pe 2 Nov 2009, 13:34
    play-o

    este bun, daca partenerul nu te ajuta asa de mult, e super

    6
    2

  • andreea pe 1 Iun 2009, 03:54
    ati folosit?

    ati folosit fetelor? cum e... cum ati procedat ? isi merita banii ?.... mi se pare destul de mult... pt 15 ml cat are sticluta. placere costa ... radem glumim, futem platim :D pup

    21
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod