"Exista iubiri fericite?" de Guy Corneau, in lectura lui Claudiu Bleont

Ea este "femeia care iubeste prea mult", el este "barbatul care se teme sa iubeasca". Fara sa-si dea seama, fiecare aduce in intimitatea cuplului carentele relatiei sale...

Ea este "femeia care iubeste prea mult", el este "barbatul care se teme sa iubeasca". Fara sa-si dea seama, fiecare aduce in intimitatea cuplului carentele relatiei sale din copilarie cu parintele de sex opus. Neintelegerile si conflictele lor isi au de obicei originea in trauma fetitei neglijate de tata si in neajutorarea baiatului supraprotejat de mama.

Si totusi, iubirile noastre pot fi fericite, sustine autorul acestui bestseller international. Exista solutii pentru formarea unui cuplu viabil - solutii indraznete, la indemana noastra.

Sa fii in comuniune cu celalalt, fara sa te pierzi in el sau sa te inchizi in tine. Sa ii marturisesti celuilalt  nevoia ta de spatiu pentru a te dezvolta interior.

Sa inveti ca iubirea nu inseamna posesie, ci libertate absoluta, iar prietenia este temelia cuplului si doar ea poate crea intimitatea autentica.

Poti cumpara cartea "Exista iubiri fericite?" de de Guy Corneau, in lectura lui Claudiu Bleont, aparuta la editura Humanitas, din librarii la pretul de 30 lei.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 25 Apr 2008, 15:37
    eu am citit cartea

    Nu stiu daca exista CD sau DVD. Eu am citit cartea si e cu adevarat buna. E pe intelesul tuturor, limbajul nu e deloc greoi sau cu prea multi termeni de specialitate si exemplele sunt atat de clare incat e imposibil sa nu te regasesti printre ele. Pe mine m-a ajutat foarte mult, pot sa spun ca m-a maturizat chiar. Erau multe lucruri pe care nu le intelegeam la mine, la el dar apoi citind cartea parca s-a facut lumina. M-am inteles pe mine, m-am acceptat si asa am reusit sa-l inteleg si pe el si mai ales sa-l accept asa cum este. Pacat ca am citit-o insa prea tarziu.

    0
    0

  • GABRIELA pe 15 Apr 2008, 10:51
    NEDUMERIRE

    EXISTA O CARTE SAU DOAR UN CD SAU DVD? EU IMI DORESC CARTEA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod