"De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare", de Allan si Barbara Pease

Barbatii si femeile functioneaza diferit - acesta este un lucru stiut deja de toata lumea. Ce nu se stie inca este cum pot fi respectate aceste diferente, ba chiar transformate in atuuri.

Femeile sunt stresate de cumparaturi, dar barbatii se descurca foarte bine daca sunt inarmati cu o lista detaliata. Femeile nu spun exact ce vor sa faca barbatii, iar acestia nu inteleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea in cuplu este un continuu vals, la care, daca nu respectati pasii de dans, o sa ajungeti mereu sa va calcati pe picioare. Sau sa va cicaliti. Sau, mai rau, sa va despartiti.

Autorii considera ca secretul armoniei consta in impartirea rezonabila a responsabilitatilor in cuplu, in comunicare si in intelegerea reciproca a partenerilor.
            
Este o carte amuzanta, ce ofera solutii usor de pus in aplicare, numai buna pentru fiecare dintre noi.

"De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare", de Allan si Barbara Pease, aparuta in 2008 la Editura Curtea Veche, poate fi achizitionata din librarii, la pretul de 21 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AnDrEeA pe 8 Mar 2009, 22:58
    Intrebare

    am o intrebare la kre nu imi gasesc raspuns....dc atunci knd vad k nu imi este bne in relatia de cuplu` pe care o am tot continui relatia shi nu pun punct....adik acum vreau sa pun punct acum nu mai vreau....ce se intampla cu mne??

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod