"Barbatii, dragostea si sexul", de David Zinczenko & Ted Spiker

In acest ghid amuzant si fascinant, conceput special pentru femei, mii de barbati marturisesc care sunt factorii care-i impulsioneaza, care-i franeaza sau...
In acest ghid amuzant si fascinant, conceput special pentru femei, mii de barbati marturisesc care sunt factorii care-i impulsioneaza, care-i franeaza sau care-l transforma pe "acum" in "pentru totdeauna".

Plecand de la o serie de statistici socante si inedite, dar si de la dezvaluiri autentice, David Zinczenko, redactorul sef al revistei Men's Health, ofera femeilor un ghid senzational si plin de haz al mecanismelor launtrice ale mintii masculine.

In "Barbatii, dragostea si sexul", vei gasi, in sfarsit, raspuns la cele mai surprinzatoare intrebari ale tale despre barbati si relatii.

Fa din "Barbatii, dragostea si sexul" ghidul tau de orientare pe masura ce parcurgi toate etapele unei relatii. Odata ce ti-ai insusit secretele referitoare la creierul barbatilor, vei putea trece prapastia de comunicare ce ii separa pe barbati de femei.

Vei fi in stare sa-ti consolidezi relatia din prezent sau sa pui in practica noile "revelatii" pentru a gasi barbatul care ti se potriveste.

Iti poti achizitiona cartea "Barbatii, dragostea si sexul", de David Zinczenko & Ted Spiker, aparuta in 2008 la editura Meteor Press, din librarii, la pretul de 19 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod