Zurli show la conac!

Prima duminică a lunii iunie este dedicată celor mici, iar Gașca Zurli te invită cu drag să te bucuri de o zi petrecută în mijlocul naturii, în cadrul celor două evenimente pe care le pregătesc, și, de ce nu, să te simți din nou copil!

Sunteti invitati cu mic, cu mare să vă lăsați purtați într-o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. Evenimentul ce va avea loc în aer liber, în parcul conacului, îi are ca invitați speciali pe Gașca Zurli. Show-ul lor interactiv este o producție cu cântece vesele și antrenante, costume colorate și recuzită atrăgătoare.

Timp de o oră, începând cu 11:00, părinții și copiii vor cânta și dansa alături de cele mai îndrăgite personaje: Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Zâna Bună și Tura Vura. Cântecele lor originale sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu jocuri și coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu ușurință reținute și aplicate de cei mici.

Gașca Zurli este o trupă pentru copii, cu un succes răsunător în toată țara, pentru că a transformat educația formală într-un show magic al imaginației.

Spectacolele lor au schimbat relațiile dintre părinții și copiii din România și au transformat joaca într-un limbaj al iubirii.

Biletele au urmatoarele preturi: 30 lei/ copil; 40 lei /adult; 60 lei / adult +copil; 90 lei/ adult + copii. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod