Vineri, de la 20:30, primele cupluri intră în ringul Vocea României

Mâine încep Confruntările la Vocea României! Antrenorii au echipe echilibrate din punct de vedere vocal, dar în același timp și foarte diverse și analizează foarte bine duetele pe care le formează.
Vinerea aceasta vom urmări primele cupluri care vor lupta în ring pentru un loc în etapa următoare a competiției, vom vedea care sunt primii concurenți salvați de către cei patru antrenori, dar și dacă aceștia vor fi înlocuiți.

Unii concurenți sunt temători și plini de emoții fie din pricina pieselor alese, fie din cea a colegilor cu care urmează să se dueleze, iar alții sunt extrem de încrezători în calitățile lor vocale și în capacitatea lor de a face un adevărat spectacol pe scenă.
Dorința tuturor de a continua drumul la Vocea României este foarte mare, tensiunea este uriașă, însă mâine seară vom urmări câteva duete de excepție. Antrenorii vor fi nevoiți să ia decizii foarte dificile, dar nici pentru unii dintre concurenții salvați, care vor trebui să aleagă un nou antrenor, nu va fi ușor, deoarece vor lua în considerare foarte multe aspecte pe care le aflăm vineri, de la 20:30.

Doina Spătaru, Paul Bătinaș, Răzvan Mărcuci, Meriem Jane Ndubuisi și Daria Grigoraș sunt doar patru dintre concurenții care vor încerca să impresioneze antrenorii în prima ediție a Confruntărilor, iar printre melodiile pe care le vom asculta mâine sunt Mercy, Welcome to the jungle și Uprising.

Vinerea aceasta, de la 20:30, suspansul crește în prima ediție a Confruntărilor de la Vocea României!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod