"Vieti in mozaic", un titlu marca RAO

O carte bogata in detalii, fara insa ca acest lucru sa ii ia din farmec. Cand am vazut ca abordeaza si tema iubirii, am stiut ca e o poveste despre rascumparare si a doua sansa...
O carte bogata in detalii, fara insa ca acest lucru sa ii ia din farmec. Cand am vazut ca abordeaza si tema iubirii, am stiut ca e o poveste despre rascumparare si a doua sansa... Vieti in mozaic este o carte emotionanta si fascinanta, care iti provoaca durere si satisfactie, careia i s-a dat exact forma care trebuia", spune despre aceasta carte SUSAN HALL-BALDUF, DETROIT FREE PRESS.

Septuagenara Margaret Hughes locuieste singura in conacul ei din Seattle, avand drept companie o colectie masiva de antichitati valoroase.
Cand tanara Wanda Schultz apare in pragul casei sale in calitate de chiriasa, aceasta aduce cu sine doar o inima franta si planul de a-si gasi iubitul ratacitor. Ambele femei au petrecut ani de zile intr-un exil auto impus, dar, pe masura ce prietenia dintre ele se adanceste, acestea se leapada de armura si gasesc puterea ascunsa in spatele lucrurilor care doar par a fi fragile. Amuzanta, sfasietoare si animata de un potpuriu de personaje excentrice si irezistibile, "Vieti in mozaic" este un testament pentru izbavirea pe care o ofera familiile-surogat si ne arata cat de departe pot merge cele mai mici incercari de indreptare a nedreptatilor din lume.

Aceasta carte se poat achizitiona la pretul de 49.99 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod