Vedetele Kanal D au fost prezente la lansarea VIP a serialului „Dragoste infinită”

Aglomeratie mare la vizionarea de presa a primului episod a serialului „Dragoste infinita”, ce va debuta luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D. Andreea Mantea, Teo Trandafir, Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Ilinca Obadescu, Raluca Badulescu, Florentina Opris au fost prezente pe covorul rosu in asteptarea celui mai tare serial al primaverii!
A devenit deja o traditie faptul ca la Kanal D vin cele mai bune seriale turcesti, astfel ca in luna martie, la implinirea a 10 ani de Kanal D, statia isi rasfata telespectatorii cu o poveste de dragoste superba, in care actori principali sunt Burak Ozcivit, deja cunoscut pentru rolul Bali Bey din <Suleyman Magnificul>, si Neslihan Atagul, atat de indragita de romani pentru rolul Neriman din „Un destin la rascruce”.

Intriga serialului ii are in centru pe Kemal si Nihan, doi tineri care provin din medii sociale diferite si care trebuie sa lupte pentru iubirea lor.
Viata ii apropie, ii separa, dar cei doi se regasesc de fiecare data, in ciuda oricaror oprelisti. Productia are toate ingredientele necesare succesului  prin puterea intrigii, prospetimea si talentul actorilor, prin povestile de viata in care se vor regasi multi dintre telespectatori.

Cei prezenti la eveniment s-au bucurat de momentele hazlii oferite de vedetele Kanal D; astfel, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au copiat unu la unu scena sarutului de pe panoul publicitar cu cei doi indragiti actori, iar Andreea Mantea i-a oferit un pupic generos actorului Burak Ozcivit direct pe …afis.

Nu ratati luni, 20 martie, de la ora 20:00, premiera serialului „Dragoste infinita”, la Kanal D! Productia va difuzata de luni pana joi de la ora 20:00.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod