Vedetele din showbiz au petrecut alături de Moș Crăciun într-un parc de distracții!

Alex Velea, Alina Sorescu, Oana Ioniță, Andreea Perju, Laura Lazăr și Eli Roman s-au numărat printre vedetele care s-au întânit cu Moș Crăciun sâmbătă seară în parcul de distracții Zorky’s Planet din AFI Cotroceni.
La fel au făcut și sute de persoane prezente la o mare petrecere de Crăciun, în cadrul căreia și-au așternut dorințele pe globuri de hârtie, pe care le-au așezat apoi în bradul Zorky, sperând ca Moșul să le îndeplinească de Crăciun anul acesta.

Vedetele și copiii au așteptat cuminți să îl cunoască și să se fotografieze cu Moșul. Acesta și-a făcut apariția în parcul de distracții și s-a așezat pe un fotoliu de catifea roșie, lângă brad, pregătit să asculte dorințele tuturor.

În tot acest timp, pe scena s-a derulat un spectacol fascinant.
Într-un decor de poveste, copiii de la școala de dans a Oanei Ioniță, Dance Planet, au oferit momente de dans impresionante: breakdance cu baietii de la Kids Squad, momente de dans cu personaje de poveste precum Dorothy, Leul cel fricos, Sperietoarea de Ciori și Omul de Tinichea din Vrăjitorul din Oz, Charlie Chaplin, John Travolta și Olivia Newton John din Grease.

Apoi, Alina Sorescu și trupa ei, "Picii lu' Soreasca", au oferit o parte din show-ul lor de colinde adresat întregii familii.
Alina a apărut pe scenă alături de 20 de prichindei, cărora le ține cursuri de muzică și prezență scenică. Cel mai nou proiect al lor este videoclipul lansat la începutul lunii decembrie pentru cântecul "Iarnă, stai un pic". Alina și Picii ei au transmis bucurie publicului si au adus aminte de farmecul copilăriei.

Momentul culminant al petrecerii a fost show-ul oferit de Alex Velea și de trupa lui de dansatori. Artistul a urcat pe scenă, alături inclusiv de Mario Fresh, și a dansat și a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, făcând o atmosferă electrizantă în parcul de distracții.
Printre spectatori s-a aflat și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, iubita lui Mario Fresh.

La finalul concertului, Alex Velea a coborât de pe scenă și l-a întâlnit personal pe Moș Crăciun, fotografiindu-se alături de acesta, pentru ca apoi să ofere autografe fanilor timp de câteva zeci de minute.

A fost ultima petrecere din acest an de la Zorky’s Planet, la care au participat și vedete îndrăgite de public. De-a lungul anului, la parcul de distracții din cunoscutul mall din București, au ajuns, alături de copiii lor, nume cunoscute din showbiz precum Andreea Bănică, Anda Adam, Anca Serea, Amalia Enache, Ellie White, Adina Halas, Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Giulia Nahmany, Patrizia Paglieri, Eli Roman, Diana Bart, Diana Bișinicu, Livia Graur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod