Vedetele din Romania au zambetul perfect cu ajutorul fatetelor dentare

In ultimii ani fatetele dentare sunt preferatele vedetelor din Romania, pentru ca în doar cateva zile cu ajutorul lor pot  avea un zambet perfect. Medicul stomatolog Yazan Aq este specialist cand vine vorba despre acest domeniu pentru ca face acest lucru de ani buni. Mai multe vedete din Romania au ales sa vina in clinica acestuia si sa isi infrumuseteze dantura.

Pentru celebrul cuplu Anamaria Prodan- Laurentiu Reghecampf banii sunt cea mai mica problema, asa ca au ales sa isi puna fatete pe toată dantura.

Suma platita a ajuns la 40.000 de euro. Ana a fost o pacienta mai pretentioasa, pentru ca a vrut ceva personalizat, iar pentru a ajunge la forma pe care și-o dorea, medicul a trebuit sa-i schimbe fatetele de 3 ori. Reghe a fost mai ușor de multumit, iar acum zambesc amandoi multumiti.

Relatia cu medicul Yazan Aq a devenit una de prietenie si pentru Codin Maticiuc care toata viata speriat de dentisti, insa intr-o zi a fost nevoit sa ajunga de urgenta sa ajunga la medic. "Codin nu a venit oricum, ci cu doi dinti in mana.

A fost o urgenta în cazul lui si m-a rugat un prieten sa il primesc. Acum are o dantura frumoasa, sanatoasa si ma bucur pentru ca vine mai des la clinica. A scăpat de teama", a spus medicul.

De la o banala albire dentara, Stefan Stan a ajuns sa isi puna fatete. Artistul a inceput lucrarea anul trecut, insa mai are ceva modificari de facut. Si colega lui de microfon,  Oana Radu, s-a imprietenit cu fatetele. Cantareata avea dintii micuti, asa ca dr Yazan au ajutat-o sa ii aduca in armonie cu chipul ei.

"Yazan e și prietenul meu, nu doar cel care are grija de zambetul meu", a declarat solista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod