Vara nu este un anotimp, este o destinatie!

Vara și-a luat rămas bun, însă iubitorii de căldură pot continua să se bucure de vreme caldă și soare garantat, cu o excursie la Dubai. Emiratul oferă temperaturi plăcute pe tot parcursul lunilor friguroase din Romania, între 24 și 34 de grade, și un zbor rapid și confortabil, de numai 5 ore; fie că este vorba de o escapadă romantică sau o aventură de familie plină de activități și distracții.

Pentru a vă bucura de o vacanță cât mai profitabilă, puteți accesa www.dubaipass.ae pentru Dubai Pass, un card preplătit all-inclusive care permite accesul fără numerar la 33 de evenimente și locuri cheie din Dubai - începând de la 400 lei, fiind modalitatea perfectă de a explora atracțiile turistice de clasă mondială ale orașului.

Dubai nu te va lasa sa te plictisesti, iar reprezentantii Dubai Turism in Romania recomanda sa nu ratati un pranz sau o cina traditionala la Centrul pentru Intelegere Culturala Sheikh Mohammed dupa ce descoperiti frumusetea vechiului Dubai din centrul istoric Al Fahidi si pietele traditionale (souk) din apropiere; spectacolul unic cu o poveste inspirata din spiritul orasului, La Perle comparabil cu si chiar depasind spectacolele din Las Vegas, foloseste o tehnologie de ultima generatie, 65 de artisti de talie mondiala din 23 de tari vor executa cascadorii care va vor taia respiratia; sa admirati peisajul incredibil pe care orasul il ofera de pe apa cu The Yellow Boats, cel mai popular tur  incepand din Dubai Marina si continuand in apele deschise catre Atlantis the Palm si Burj al Arab.


Ia-ți loțiunea de plajă și sandalele și relaxează-te pe plaja:
- La Mer , catalogat ca un paradis pentru familii, cu un nou parc acvatic deschis de curand Laguna, care include primul parc de surf din regiune;
- JBR The Beach una dintre cele mai vibrante plaje ale orașului, care îți oferă o priveliște extinsă asupra Golfului Persic.

Cu centre de sporturi acvatice presărate pe toată lungimea țărmului, amatorii de senzații tari pot servi o cafea sau un fresh la 40m inaltime Flying Cup in acelasi timp admirand vederi panoramice magnifice spre Ain Dubai, Palm, Burj al Arab.


Portofoliul Dubaiului de ospitalitate de lux a fost de multe ori un aspect definitoriu al orașului, insa există si o multitudine de hoteluri la prețuri rezonabile disponibile precum lanturile de hoteluri Zaabeel House by Jumeirah si hotelurile ROVE.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod