Un român ar putea fi primul european care câștigă titlul de Ninja Warrior!

Ninja Warrior este formatul de televiziune care a creat isterie în întreaga lume. Mii de concurenți au încercat de-a lungul timpului să cucerească titlul suprem, însă doar șase au reușit să parcurgă fără ezitare toate traseele și să-și adjudece marele titlu de Ninja Warrior - patru japonezi și doi americani.
În Statele Unite ale Americii, fenomenul Ninja Warrior a ajuns la cel de-al 10-lea sezon și în toți acești ani peste 200.000 de oameni s-au înscris la show-ul care demonstrează unei lumi întregi că limitele unui om sunt nebănuite. În 2015, doi americani au reușit să cucerească Muntele Midoriyama, etapa finală a competiției: alpinistul Isaac Caldiero și cameramanul Geoff Britten. Cei doi au reușit să ducă la bun sfârșit toate traseele din emisiune și să cucerească cel mai greu obstacol în timpul dat, să urce pe o frânghie 22.8 metri în mai puțin de 30 de secunde.
Ambii și-au adjudecat titlul de Ninja Warrior, însă doar Caldiero a reușit să ia și marele premiu în bani, deoarece a reușit să ajungă în vârful muntelui cu 3 secunde mai repede decât Britten.

Până în prezent, niciun european nu a reușit să-și depășească limitele, să ducă la bun sfârșit toate traseele, să cucerească Muntele Midoriyama contra-cronometru și să câștige titlul suprem. Însă un român ar putea fi primul om din Europa care intră în galeria celor pentru care limitele nu există și care câștigă marele premiu la Ninja Warrior. 

Ninja Warrior România – Sfidează limitele, în curând, la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod