Un concurent din tabara Razboinicilor va parasi competitia „Exatlon” in aceasta seara

Luni seara a fost una decisiva pentru concurentii de la „Exatlon”, cei care si-au disputat dreptul la imunitate, in competitia pe traseul dificil.
Mai determinati ca niciodata pentru a nu fi pusi iar in postura ultimelor doua saptamani din Arena, atunci cand au fost nevoiti sa isi propuna coechipierii spre eliminare, Faimosii i-au infrant decisiv pe Razboinici, cu un scor urias, de 10 la 4. In tabara Razboinicilor, inainte de a intra in Arena si de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizati spre eliminare, isteria si haosul si-a facut loc rapid printre concurenti. Nou venitul Alex a fost aratat cu degetul de unii dintre colegii lui si a fost considerat unul dintre vinovatii care a dus la esec echipa, in seara de luni. Dornic de a demostra ce poate, in lupta cu adversarii, Alex nu i-a lasat sansa lui Stefan de a concura, aceasta decizie enervand-o la culme pe Mariana.

„Din punctul meu de vedere, cred ca strategia pe care am ales-o, nu cred ca a fost ok.
Consider ca Stefan este mult mai bun decat Alex, care ar fi trebuit sa ii dea posibilitatea lui Stefan de a concura”, a spus, dezamagita, Mariana. 

Razboinicii pareau ca au lasat garda jos si mai dezbinati ca niciodata, iar Ionut a fost concurentul cel mai vocal si cel care i-a lua partea nou venitului in echipa, Alex. Acesta nu l-a considerat vinovat pe Alex, ci a marturisit ca, de fapt, a fost vorba despre o eroare tactica a echipei.

„Sincer, fiecare dintre cei nou veniti au sanse egale; sa intre in concurs, sa demonstreze de ce sunt aici. Se ajunge pana la urma la o nominalizare si cei de acasa ii vor vota pe ei, pe Roxana, pe Lupu, pe Alex.
Pai daca ei nu vor juca, cum sa aduca puncte echipei?”, a marturirist acesta, vizibil iritat de parerea celorlati colegi.

In inferioritate numerica  si cu foarte multe accidentari in echipa, Faimosii au rasuflat usurati dupa castigarea duelului. Cosmin Cernat a facut aseara un anunt care i-a luat prin surprindere pe acestia; Ion Oncescu a parasit competitia, din cauza problemelor medicale.

 
Primul concurent propus aseara spre eliminare a fost Anca, din partea echipei, iar a doua nominalizare a fost facuta de Mariana, player of the week, cea care a adunat cele mai multe puncte pentru echipa si l-a desemnat pe Alex Moraru . Alina, cea care si-a castigat protectia, prin faptul ca a triumfat in jocul individual, l-a propus pe Radu.

Discutii in contradictoriu si nervi intinsi la maximum s-au adunat in jurul discutiei iscate de Anca, in Arena.
Mariana a incercat sa faca lumina in acest caz si a oferit o explicatie pentru iesirea Ancai din concurs.

„Eu o inteleg ca nu a facut sport de performanta, ca a avut accidentare si era speriata. I-a fost frica si trebuie sa isi asume. Radu are toata apreceierea mea. Si Alina, Ionut, Alex, toti au tras pentru echipa. Consider ca cei care au realizat acest format de televiziune s-au bazat pe anduranta, rezistenta, spirit de echipa si abilitati sportive. Eu am crescut la orfelinat, am fost foarte amarata. Nu aveam nici bani de paine, m-au ajutat colegii si prietenii mei. Stiu ce inseamna sa induri. Anca este mai razboinica, asa, dar trebuie sa mai lase de la ea”, a spus Mariana cu ochii in lacrimi.

In aceasta seara, cei din fata micilor ecrane vor afla cine este concurentul care va parasi competitia „Exatlon”.
Un nou joc in premiera si o miza dubla pentru cele doua echipe, in aceasta seara, la ora 19:45!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod