ULTIMA FIȚĂ: ZIUA DE NAȘTERE A COPILULUI LA PISCINA PRIVATĂ

33 de grade în apă, saltele multicolore, popcorn, DJ și confetti. O zi de naștere pe care copilul nu o va uita niciodată. Este ultima modă în București. După ce au încercat toate variantele de petrecere de copii clasice, la loc de joacă sau la fast food, tot mai mulți părinți caută soluții prin care să îi facă pe cei mici să se distreze și să aibă cea mai originală aniversare.

Astfel, în București au apărut piscine cu acces privat, luxuriante, inspirate din opulențele băi române.  Distracția e garantată și...deloc scumpă. O petrecere în costum de baie, cu floricele și jacuzzi, costă cât o petrecere la un loc de joacă. Într-o locație cu totul originală, Luxuria îi așteaptă pe cei mici la intrare cu o mașină de pop-corn, iar în interior poate pregăti multe alte surprize de la animatori în piscină până la un DJ personal sau cocktailuri de fructe servite în apă.

Vestiarele sunt elegante, temperatura ambientală e gândită astfel încât să fie plăcută copiilor, și, foarte important, piscina are cele mai avansate sisteme de filtrare și sterilizare a apei, astfel încât copiii pot sta cât doresc în apă fără risc de ochi roșii sau alergii de la clor. Petrecerea la piscină poate dura câteva ore, iar micuții invitați vor fi convinși cu greu să iasă afară din piscină.


Luxuria Centrum îi așteaptă pe pitici, părinți și bunici cu distracție și apă caldă în piscină!
 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod